Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Datuk Sosilawati dan 3 individu lain disembelih?

Pendedahan terbaru berhubung kes pembunuhan kejam Datuk Sosilawati Lawiya, dan 3 yang lain lebih menyentap perasaan apabila hasil siasatan tidak menolak kemungkinan kesemua mangsa disembelih menggunakan senjata tajam.
Anggota pasukan penyelam polis mencari bukti kes pembunuhan Datuk Sosilawati

Menurut sumber yang rapat dan boleh dipercayai, berdasarkan siasatan dilakukan, mangsa disembelih sebelum dibakar oleh suspek suspek terbabit hingga menjadi debu.

Hasil maklumat dikumpul setakat ini, polis mendapati pembunuhan itu adalah tindakan jenayah sadis yang dirancang dengan begitu rapi. Polis turut percaya, abu dan sisa tulang semua mangsa yang dibakar terbabit bukan hanya dibuang di dalam Sungai Panchau, malah turut dibuang ke dalam beberapa parit kecil berhampiran yang arusnya mengalir ke laut,” katanya.

 Sedih bila fikirkan bagaimana keadaan mereka pada masa itu. Hanya mangsa sahaja yang tahu azab yang mereka lalui ketika itu. Lebih mennyedihkan apabila semua mangsa seolah-olah dilayan seperti binatang tanpa perikemanusiaan.

5 comments:

  1. seksanya... semoga mereka dihukum seperti itu juga,.

    ReplyDelete
  2. sungguh terseksa mereka berempat dan sgt menyentuh hati. sedih terkilan serta hiba bila berita mngejutkn dunia akan kehilangan seorang tokoh wanita yg disegani yg berhati mulia serta seorang dermawan. ramadhan berakhir dgn kesedihan syawal diraikn dgn kepiluan... takziah buat keluarga Datuk Sosilawati Lawiya, Kamaruddin Shamsudin,Noorhisham Mohamad serta Ahmad Kamil Abd Karim..

    ReplyDelete
  3. walau mereka tidak dapat diselamatkan...saya percaya, ALLAH membantu kite menjumpai tulang temulang n dapat menjejak suspek...

    Kerana ia berlaku ketika RAMADHAN bulan suci..mereka didalam keadaan berpuasa...

    Ya Allah sedih n pilu mengenang saat mereka melihat kematian didepan mata mereka..

    Pasti kalimah ALLAHU AKHBAR disebutkan..

    YA ALLAH, semoga pembunuh itu terima balasan setimpal..AMIN~

    ReplyDelete
  4. Macam juga yang dialami oleh Altunya yang masa tu mengandung entah anak sape diperbuat sebelum badan dia dihancurkan dengan C4....tukang bunuh kena gantung...yang bagi arahan lepas bebas....1Malaysia Boleh.

    ReplyDelete
  5. berita jer kata tukang bunuh kena gantung, tapi nobody know whether he is really kena gantung or not... kat M'sia ni semuanye nak berselindung...kalo kat oversea hari penjenayah tu di hukum gantung, diwar war kan dalam berita and tunjuk kat suma supaya semua org tau bukti hukuman tapi kat M'sia nobody knows the hidden truth... entah-entah tukang bunuh tu dilepaskan and hidup kat luar negara.

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -