Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Mudah.my Anti Islam? Kalau Betul, Elok Kita Boikot Ja..


Tadi waktu aku ronda-ronda di blog rakan seperjuagan Anak Seberang, ada terlihat satu artikel pasal website mudah.my. Sapa² yang selalu jual beli barang secara online ni mesti tahu website mudah.my. Website yang paling popular jual beli barang. Dan sudah tentu yang banyak bagi sokongan kat website ni adalah orang islam kita sendiri.

KLIK UNTUK BESARKAN GAMBAR

Dari apa yang aku lihat pada blog tersebut, rakan kepada Anak Seberang nak mengiklankan barang yang hendak dia jual, tapi apa yang mendukacitakan, bila nak submit ja iklan tu, ada satu perkataan dilarang. Pelik gak, awat pula perkataan tu di larang? Adakah boleh menyakitkan hati sapa² yang baca? mudah.my ni anti islam ka hape? mudah.my ni pun dah nak bawa isu perkauman juga. Elok sekat ja orang islam yang guna website tu, kalau dah takut sangat orang islam bagi salam dalam website tu.

Depa tak fikir ka, agama rasmi di Malaysia ni agama Islam, susah sangat ka kalau nak hormat agama orang lain? Baik kita ramai-ramai boikot ja mudah.my ni. Sebenarnya kita sendiri yang bagi sokongan dan keuntungan pada mereka. Kalau kita tak sokong, tak da la mereka nak boleh hidup. 

* Kalau lah betul depa nak menghina agama kita, elok sangat kita boikot aja.


~ MOHON SEBARKAN ~