Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Inilah Contoh Sikap Manusia Alaf Baru!!! Patutkah Kita Bangga?


Nak sedih atau nak marah aku pun tak tahu. Ni lah jawapan yang belum dapat aku beri lagi. Waktu aku post topik pasal pelajar hilang tadi, ada pelbagai reaksi yang aku terima, dah post di blog, aku sebarkan pula kat facebook, bukan apa, sebagai seorang manusia, haruslah kita sama-sama menolong bila seseorang manusia lain dalam kesusahan. Bukan nak tunjuk baik ka apa, tapi ini soal keprihatinan. Hari ini, org perlukan bantuan, esok lusa mana tau, kita pula perlukan bantuan. So beringatlah!!! 

Yang jadi sedih atau nak marah ni bukan apa, dalam nak menolong orang ni, ada gak yang nak ambil kesempatan, memang lah pekara ni bukan besor sgt, tapi ini soal keprihatinan, nak sebarkan pasal kes pelajar hilang pun ada syarat, kena invite 20 orang baru leh sebar. Apa ke jadahnya? Nak tulis banyak-banyak pun rasa geram lak. Pandai-pandai la baca sendiri dan fikir-fikirkanlah apa dah jadi dengan segelintir masyarakat kita skrg ni.

Klik Pada Gambar Untuk Besarkan.

Terima kasih aku ucapkan kepada saudara Nuurul Basar Mohd Baki dan Dari Perantauan di atas keprihatinan anda :)


MOHON BANTU JEJAK PELAJAR HILANG [KLIK DI SINI]

Pernahkan Anda Melihat Wajah Ini?



INTAN NAJIHAH BINTI JUNNY
14 Tahun

Hilang Sejak 14 April 2011

Jika anda mempunyai maklumat mengenai pelajar ini,

Sila hubungi

En. Junniy
019 367 9499 @ 017 310 9973




~ MOHON SEBARKAN ~