Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Panasss : Siapakah Blogger Ini? Anak Ikan Juga Rupanya :D


Wahhh. Sekali tengok blog dia, tak sangka pula mamat  dalam gambar ni, tuan punya tulisan tu. Ayat-ayat dia semua rock kapak punya, tahap maki hamun, tapi bila tengok pada rupa dan wajah, alahai tak sangka pula ini lah dia pemilik blog MiloSuam. Kah Kah Kah.


Dan bila tengok balik akan wajah dia tu, memang seakan-akan suam la orang dia ni. Kah Kah Kah. Sapa yang dah selalu bergelumang dalam dunia blogging, mesti kenal siapa MiloSuam, bloggers pembangkang yang cukup terkenal.

Tu baru gambar ja, belum tengok lagi temuramah  antara rakan blogger Gelombang Wangsa Maju dengan MiloSuam, geli pun ada bila baca. Sah!!!  Dan memang confirm, dia ni anak ikan dalam kolam puak pembangkang. Kah Kah Kah.

Jom layan temuramah antara  Gelombang Wangsa Maju dan MiloSuam [KLIK DI SINI]

Video Seks Adalah Tulen - KPN




Ketua Polis Negara sahkan video seks yang didakwa babitkan seorang pemimpin pembangkang adalah tulen.  Ini di sahkan oleh Pakar Forensik Tempatan. Tetapi masih belum disahkan adakah pelakon dalam video tersebut juga benar-benar tulen :)