Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Video Seks Part 2. Sambungan Dari Video Sebelum Ini Yang Dinanti-Nantikan.


Sambungan dari video seks 1 minit 47 saat. 

SIAPAKAH HERO DALAM VIDEO INI?


RENUNG-RENUNGKANLAH

9 comments:

  1. Siapapun pelakonnya yg jelas bikin Malu 1 Malaya

    ReplyDelete
  2. fuhh x sama pun mcm anwar.. mmg sah penipu!

    ReplyDelete
  3. Tipu je lebih....

    ReplyDelete
  4. kata kat kl..awat cctv ni ada copyright siam plak..zzz

    ReplyDelete
  5. bukan masalah ribut tapi masalah penyebar fitnah... lupakah mereka dgn agama Allah...??? bukankah Allah menyatakan org yg menyebarkan fitnah, percaya dgn fitnah dan si pembuat fitnah dosa mereka adalah sama dan tempat yg selayak bagi mereka... adalah neraka jahanam... yg kita risaukan adalah ditakuti sanak saudara kita adik beradik kita serta kaum muslimin lainnya terpengaruh dgn fitnah dan turut bersama2 menyebarkannya..nauzzubillah...!!! Bala apakah yg menimpa umat islam dalam negara kita ketika ini....tak terampun dosa mereka jika tidak meminta ampun dari si mangsa fitnah tersebut...

    ReplyDelete
  6. Tak sama punnn nampak macam orang bodo saja hahahha

    ReplyDelete
  7. mmg sah anuar beraim.sapa yg msh prcya anuar mmg bodo la.trlalu taksub.ada ka slama ini org islam berpecah blah kat mlysia?smjak wujudnya anuar je malaysia yg kita cintai x aman.anuar mmg bijak berhujah.blm ada siapa pn stakat ini dpt mlawan hujah anuar.org yg buat kecoh katmasjid ada lah yahudi.cma yahudi je berani buat mcm tu.klu org islam,mesti tahu adab smasa kat masjid.memalukan.......itu pn pnyokong anuar x ble fikir...

    ReplyDelete
  8. lainlah..mcm bkn jer..asal janggut anwar tu mcm biskut?..hotel ke rumah tumpangan nih..alahai koman betul..kata byk duit, ramai sponsor..kureng logika..

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -