Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Fasha Sanda pun sama teruk dengan Dania Danille, Suka Sangat Tayang Buah Dada.


Apa la yang best sangat pakai seksi-seksi ni. Sampai dok tunjuk-tunjuk buah dada ni. Dah memang tak ada perasaan malu ka? Mana dia adat ketimuran yang kita amalkan? Sebelum ni gambar Dania Danielle pakai bra saja, tetiba dapat pula gambar Fasha Sanda pakai bikini yang seksi. Cuba tengok gambar-gambar kat bawah ni. Gambar ni diterima dari rakan blogger Hot Malays, menurut rakan blogger tersebut, gambar seksi Fasha Sanda ini diambil semasa Fasha sedang bercuti di Bali Indonesia sempena menyambut tahun baru 2011 tempoh hari.




* Ini lah namanya artist Malaysia, bila dah meletup sikit, mula lah hilang adat ketimuran tu. Mula-mula pakai seksi-seksi, Lepas ni dedah apa pula tak tahu la pula. Ingatlah wahai artist-artist Malaysia, seksi di dunia, nanti seksa di akhirat lah jawabnya.

5 comments:

  1. bestnya.......:)

    ReplyDelete
  2. xtahan aku....fuhhh... baby girl kongsi la...50sen je tu..

    ReplyDelete
  3. nasi lemak 50sen jer yang jejai tergila-gilakan hahaha

    ReplyDelete
  4. tetek landoq nk tunjuk kt owg rmai.,.,.,.poen bulu penoh nk pkai spenda .,.,.bulu pon trkeluar dri spenda lol

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -