Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Dania Danille Bergambar Pakai Bra Sahaja.



Terkejut juga bila tengok gambar ni. Berani sungguh Dania Danille bergambar dengan hanya memakai bra sahaja. Apa la nak jadi dengan artist Malaysia sekarang ni. Mana pergi sifat malu dan nilai moral mereka?

Fasha Sanda pun sama teruk dengan Dania Danille, Suka Sangat Tayang Buah Dada. (KLIK SINI)

9 comments:

  1. Artis kita dah tak tau malu....

    ReplyDelete
  2. memang mamalukan kalau tubuh tu cantik macam anak patung tak pa la jugak.ingat seksaan di lam kubur

    ReplyDelete
  3. Sebab ni lah kita perlu Islam dimertabatkan sebagai undang2 di negara kita. Kalau setakat jadi agama rasmi je apa yg kita boleh buat keatas umat Islam yg berperangai mcm artis tu.

    ReplyDelete
  4. pakaian umat akhir zaman..
    dek pakaian hiasan dunia ini, Allah s.w.t telah berjanji akan memakaikan pakaian y plg hina utk golongan ini di sana nnti. Janji Allah tetap benar.
    akhir kata runtuhlah industri hiburan utk ngra..

    ReplyDelete
  5. dapat berapa dit gamaknya.

    ReplyDelete
  6. aku sokong ajaran ISLAM d prektik kn dlm malaysia, tp kita mintak PAS bentangkan draf HUKUM HUDUD dl di parlimen, laksana HUDUD di negeri d bawah pembangkang dl, kmudian baru bole ajar kerajaan BN tentang pelaksanaan HUKUM HUDUD. bukan hanya pandai ckp dlm ceramah jek...BUKTIKAN DULU...

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -