Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

PUTERI UMNO HABUAN SEKS DAN SATU CIUMAN BERAHI



Sebuah blog melaporkan bahawa Puteri UMNO menjadi habuan seks pemimpin UMNO. Bagi menghias pembohongan untuk nampak menyakinkan, 'otak syaitan' mereka memberikan idea   diletakkan gambar seorang ahli Puteri UMNO yang lengan bajunya terkoyak, konon akibat kerakusan pemimpin UMNO. (Klik Sini)


Bagaimanapun ramai masih ingat bahawa gambar tersebut adalah gambar seorang ahli Puteri UMNO yang 'diganasi' oleh penyokong PKR dalam satu kempen pilihanraya tidak lama dahulu. Mungkin kerana blog berkenaan sudah semakin hilang kredebilitinya lalu memainkan isu sensasi semata-mata untuk mencari popularitinya semula. Saya juga melihat sejak kebelakangan ini jumlah pelawat (bukan 'peliwat') di blog berkenaan semakin berkurangan. Mungkin ini salah satu usaha mereka demi survivalnya.

Blog berkenaan sudah tidak lagi berlatar belakangankan biru laut tetapi berubah hijau. Kita jangan terkejut nanti bila menemui admin. blog berkenaan berkain pelikat dan berserban atau memakai ketayap dengan logo 'bulatan'. Tahniah kepada blog itu yang berjaya berubah menjadi blog sesumpah politik.
 
 
* Mainan politik puak pembangkang yang nak memutar belitkan isu. Puak pembangkang memang pandai menfitnah. Yang jadi mangsa orang yang tak bersalah.

5 comments:

  1. kesian pada mereka. dah tak ada isu.

    ReplyDelete
  2. ini hanya propoganda org yang tak bersyukur dan ada sifat hasad dengki yang dikuasai iblis,harap2 bertaubat lah wahai makhluk yang suka menADU DOMBAkan sesama makhluk yg diciptakan sebagai manusia diatas dunia,selepas baca buat lah tatapan dan terus lah anda solat sunat taubat

    ReplyDelete
  3. no komen.... nilai n fikir sendiri dr semua sudut... hanya Tuhan Yang Maha Mengetahui :-)

    ReplyDelete
  4. semua parti sama je,pentingkan diri masing2 dan x berjiwa rakyat...bila da nk dekat pilihanraya masing2 tunjukkan kehebatan dan kebaikan masing2...bila x de pilihanraya seme parti buat bodoh dan x abis2 mainkan pemikiran rakyat...rakyat dah jelak la wei...

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -