Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Rakaman GERAM Tuntut MB Perlis Letak Jawatan




Gerakan Anak Muda
GERAM

7 comments:

  1. Kami mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah, hutang selesai. Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul..

    Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.


    Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR.... Yakin dan percayalah, anda tak rugi apa2 jika bg peluang kpd PR malah untung..



    Jika adik2 semua tak yakin, buktikan video dibawah adalah tidak benar

    http://www.youtube.com/watch?v=TtEnNzCwXCk&feature=player_embedded

    Mohon Adik2 Semua Lari Dari Puteri Dan Pemuda UMNO. 4 juta anak2 muda perlu lari segera tanpa perlu berdolak dalik. Pergerakkan Puteri Dan Pemuda UMNO Bakal Dibubarkan Sebelum PRU Ke-13. Perjuangan mereka sudah tidak betul. Mereka hanya pandai menerapkan budaya samseng kepada adik2 semua. Lihat sendiri BUKTI di bawah jika tak percaya..

    BUKTI * (MESTI TONTON)



    ~ Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~



    ~Pergerakan Pemuda Dan Puteri UMNO Terengganu Pergerakan TerBODOH Sepanjang ZAMAN~
    (Bukti kukuh)
    1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
    2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
    3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
    4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196

    5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1




    p/s: copy, paste & edit dari 'Adik Sayang'

    ReplyDelete
  2. sorry bro..x payah cakap pasal ekonomi dan perpaduan lah,org dah tau kamu dari mana..kami x akan memberi sokongan kapada PENZINA,PELIWAT,LGBT,PENYOKONG ISRAIL,PENIPU..............FAHAM

    ReplyDelete
  3. SEKARANG HEBOH PASAL LAHAD DATU. TAHUKAH KALIAN BAHAWA SEMUANYA BERPUNCA DARIPADA PROJEK PEMBERIAN IC OLEH MAMAK KUTTY HARAMJADAH KEPADA PUAK SULU. LIHATLAH KESANNYA SEKARANG.

    ReplyDelete
  4. nk tukaq blk ke abg (shahi)dan ka? x payah la. bg periuk Nasik, duit etc kt org perelih, staf unimap, guna bas2 unimap, harta unimap utk aktiviti kerajaan negeri, mula2 kata unimap buleh duduk free kt kubang gajah, hanya bayar duit setem RM1, last2 tekan unimap kaw2 utk bayar sewa, lupakan ajalaa abg (shahi)dan tu. kalau ada calon lain dr Md Isa, why not, asalkan perelih maju lg dan lg. jgn bg kt pas, pkr, dap, hancur perlih. erm, takkan shopping kompleks terbesar the store lg kot? tu sama dgn Melaka 20-30 tahun dulu. bangkitla pemimpin umno perlih.

    ReplyDelete
  5. Sorry noh! gua bkn anti umno, gua anti abg (shahi)dan kassim. sumpah, meluat aku tgk dia. ermm, kalau x dak niat nak naikkan semula abg (shahi)dan, x pa la.

    ReplyDelete
  6. Suka ka benci ka.., malaysia kekal kuat, aman dan damai. Kalau nak jadi handal kita duduk di Timor Tengah 5 tahun tenguk, kalau masih hidup boleh balik cerita apa itu ekonomi!!!

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -