Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Inilah Contoh Sikap Manusia Alaf Baru!!! Patutkah Kita Bangga?


Nak sedih atau nak marah aku pun tak tahu. Ni lah jawapan yang belum dapat aku beri lagi. Waktu aku post topik pasal pelajar hilang tadi, ada pelbagai reaksi yang aku terima, dah post di blog, aku sebarkan pula kat facebook, bukan apa, sebagai seorang manusia, haruslah kita sama-sama menolong bila seseorang manusia lain dalam kesusahan. Bukan nak tunjuk baik ka apa, tapi ini soal keprihatinan. Hari ini, org perlukan bantuan, esok lusa mana tau, kita pula perlukan bantuan. So beringatlah!!! 

Yang jadi sedih atau nak marah ni bukan apa, dalam nak menolong orang ni, ada gak yang nak ambil kesempatan, memang lah pekara ni bukan besor sgt, tapi ini soal keprihatinan, nak sebarkan pasal kes pelajar hilang pun ada syarat, kena invite 20 orang baru leh sebar. Apa ke jadahnya? Nak tulis banyak-banyak pun rasa geram lak. Pandai-pandai la baca sendiri dan fikir-fikirkanlah apa dah jadi dengan segelintir masyarakat kita skrg ni.

Klik Pada Gambar Untuk Besarkan.

Terima kasih aku ucapkan kepada saudara Nuurul Basar Mohd Baki dan Dari Perantauan di atas keprihatinan anda :)


MOHON BANTU JEJAK PELAJAR HILANG [KLIK DI SINI]

2 comments:

  1. Assalam Bro

    Baca nama FB dia pun dah tahu jenis manusia macamana? Nama diberi melambangkan keperibadian tuan/puan punya laman.

    ReplyDelete
  2. Ws.
    Bro Ajai.

    Betul bro. Orang macam ni pentingkan diri jer. $$$ lebih penting dari kebahagian seseorang.

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -