Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Panasss : Siapakah Blogger Ini? Anak Ikan Juga Rupanya :D


Wahhh. Sekali tengok blog dia, tak sangka pula mamat  dalam gambar ni, tuan punya tulisan tu. Ayat-ayat dia semua rock kapak punya, tahap maki hamun, tapi bila tengok pada rupa dan wajah, alahai tak sangka pula ini lah dia pemilik blog MiloSuam. Kah Kah Kah.


Dan bila tengok balik akan wajah dia tu, memang seakan-akan suam la orang dia ni. Kah Kah Kah. Sapa yang dah selalu bergelumang dalam dunia blogging, mesti kenal siapa MiloSuam, bloggers pembangkang yang cukup terkenal.

Tu baru gambar ja, belum tengok lagi temuramah  antara rakan blogger Gelombang Wangsa Maju dengan MiloSuam, geli pun ada bila baca. Sah!!!  Dan memang confirm, dia ni anak ikan dalam kolam puak pembangkang. Kah Kah Kah.

Jom layan temuramah antara  Gelombang Wangsa Maju dan MiloSuam [KLIK DI SINI]

4 comments:

  1. erk. ni ke milosuam. biar benar. terkejut den..

    ReplyDelete
  2. APA BARANG BLOG TIRU OLANG AR WEI.. MAU JADI HISHAMMUDIN RAIS KAH KAH KAH... CARI LAH AYAT SEMPOI SIKIT.. BORING LAH.. INI SEMUA X LEH TERIMA DI AKAI... KALAU NK GLEMOR PON P WAT KEJA LAIN LAH..... KAH KAH KAH

    ReplyDelete
  3. apa barang turu ayat orang ... bikin sendiri lh kalau mau popular pon.. ni nk jadi hishamudin rais mana bolh bro... u punya blog x kit lh

    ReplyDelete
  4. Kah kah kah <--- ni pun tiru org? Xkan kah kah kah ni khas utk HR ja. Apa la lu ni, bengap mentega punya orang. kah kah kah

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -