Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

ADUN Pauh Merangkap Adik Raja Perlis Seorang Kaki Rasuah?



Benarkan apa yang dikatakan oleh saudara Syed Atief terhadap Yb Datuk Seri Diraja Syed Razlan, ADUN Pauh merangkap Exco Pelaburan Perlis? Kalau apa yang dikatakan itu benar, harap pihak berkuasa segera ambil tindakan dan rakyat Perlis harus tahu apa yang telah dilakukan oleh pemimpin tersebut.

3 comments:

  1. adik raja fikir undang2 dia kebal kot..

    ReplyDelete
  2. kita kwn2 tak mau lwn..
    my entry just from my humble opinion
    u take it, or leave it..

    ReplyDelete
  3. betoi...take it or leave it...asik tgk kesalahan orang agak kita nie perrfect sgt ka...pastikan kita xdak buat salah...lagi bagus jgn dok amik serius sgt...it just politic..politic is dirty...as everybody knows that..nak dah masuk line politik terima je la implikasi yg datang...

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -