Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

EDISI TERHANGAT : Video Seks Full Version. Saksikan!!!


Untuk rakyat menilai, video seks full version.


AMARAN : 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA.

video

Buatlah satu penilaian yang bijak demi negara kita yang tercinta.

19 comments:

  1. haaaa.. sapa lagi???

    ReplyDelete
  2. mungkin ada betul gak Anwar..sbb laki sorg lagi tu mcm eskay.. sebijik mcm Anwar..mgikut video tu,21-02-2011,kul 9.20mlm,same ngn Anwar x update status di FB or Twitter,slalunye dia akn update.. Allah saje yg mengetahui..

    ReplyDelete
  3. aku tak nak cakap apalah pasal video ni kalau tuduh kang tak betul dah namanya fitnah baiklah diam aje, tapi satu je aku nak cakap buat apa la siarkan cite lucah ni.....

    ReplyDelete
  4. Wonder how the wife would feel when deep down inside, she knows that this is really her husband..haih..really pity that women..stood up for nothing..hmm

    ReplyDelete
  5. x best lansung ... btg besaq no ... hahaha

    ReplyDelete
  6. bukan anuar la jantan cina mana entah

    ReplyDelete
  7. NOT ANWAR lah...im very sure not him......umnogok buat kerja lain lah,be a hero in politic,jangan ikut mahathir,najib yang gah bila ada kuasa aja...lain2 tu hanya pencacai.....

    ReplyDelete
  8. mangkuk anak tambi...takdak kerja ka selain duk buat video lucah...patut byk sgt video seks melayu skrg ni...ida nerina dgn fauzi nawi tak penah buat sumpah laknat ponnnn....tambi tu patut kena sumpah lahanat dgn org melaka....ptuiiihhhhhh hang duk main dgn budak underage hhaaaqqqqq ptuuiuuuuuiiiiihhh

    ReplyDelete
  9. anwar deserved it..taste of his own medicine..slalu mengenakan musuh politiknya dgn cara mcm ni,sekarang dikenakan org pula..'whoever live by d sword will b punished by d sword'..hahaha

    ReplyDelete
  10. ok la Malaysia. Dah boleh tengok vcd lucah. Seronok kalau sampai bila2. Dulu takut2 jugak. Syabas eskey, tapi kalau kami kena serbu tengah tengok mana2 blue film, 'u' kena bertanggungjawab. Apa pasal 'u' dan 2 lahanat tu je kebal. Takkan 'U' lebih hebat dari ahli UMNO ke. Sebelum ni kita cuma nampak org bermasalah saja, declare keluar mana2 parti dan sokong UMNO kopom kes settle. Hakim kata tarak apa2. Lu...gua bebas. Kalau nak belah jauh2 pun belah cepat2 sebelum org marah.

    ReplyDelete
  11. kuntul nya ireng

    ReplyDelete
  12. Patutlah jam Omega tertinggal..gelabah semacam sampai lupa jam. Kesian amoi tu..DSAI taknak bagi goodbye kiss..patutlah amoi tu marah sampai simpan jam...

    ReplyDelete
  13. Tak tahu lah... Yg ku tahu Anuwar tu bukanlah maksum. Apapun lebi penting adalah kesatuan umat Islam. Dlm hal ni PKR nampaknya tak boleh harap... agama dan bangsa digadainya untuk dapatkan sokongan kafiruuun. PAS pulak bersekongkol...

    ReplyDelete
  14. Benda Sedap macam ni, Mana satu perempuan takmmahu, lama pulak tu, semua perempuan ,betina, jalang, tak kira apa bangsa pun hendak benda tu ,kalau sekali, teringat hendak selalu, siang malam asyik ,hendak ,betul tak, sesiapa yang dah dapat tentu tahu rahsia, bagi lelaki nyang tak mampu naik dan main lama bolih minta nasehat darinya. Tuan Penasihat sedia memberi tunjuk ajar, Wallahu A'lam.

    ReplyDelete
  15. aku percaya itu nuar.. kalu x bsalah kenapa takut. saman aje datuk eskay, ummi, nalla, ezam. ini org dah tuduh awk...awk diam aje...kenapa? takut lebih tembvelang pecah ke. sebelum ni dr m kias2 sikitdah sibuk saman berjuta2. aku tak faham betul lah kau nuar. namun secara peribadi aku kesian kan kau. masalah nye...kau libatkan org ramai utk mdptkan sokongan hingga haru biru..

    ReplyDelete
  16. Haji Hadi kata "Di mana dalam amanah memilih pemimpin kita wajib mendedahkan peribadi orang yang hendak dipilih itu, adakah ia seorang yang benar-benar adil, tidak fasik dan tidak melakukan perkara-perkara yang boleh menjatuhkan maruah" Apa kata Haji Anwar pulak....

    ReplyDelete
  17. cukup2 la tu..buta ke mata ko..? tak nmpak made in thailand kt garisan sblh bwh video tu? (tgk gmbar kat ats yg no1). Xpyh memperbodohkan rakyat.

    ReplyDelete
  18. memang anu ar laa...kamu ni sedar2 la cikit.jangan terlalu panatik benda yang salah pon mau diperbetulkan.Henti2kan dengan rusuhan tu k.....

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -