Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Armand Nak Letak Jawatan Ketua Wira PERKASA?



Menurut rakan blogger Gomo, Petang ini jam 4 petang bertempat di Restoran NZ Garden Kuala Lumpur satu pengumuman tergempar di jangkakan akan di buat Oleh saudara Armand Ketua Wira PERKASA Malaysia. Namun apa pengumuman yang akan dibuat petang ini masih lagi belum diketahui. 

Rakan seperjuangan Armand iatu Gomo yang merupakan seorang blogger terkenal juga tidak mengetahui apa pekara yang tergempar yang cuba di sampaikan Armand namun dari tindakan nya beberapa menjak ini di lihat ada hal yang membuatkan Armand ingin MELETAKKAN JAWATAN KETUA WIRA PERKASA MALAYSIA. 

Kami sebagai rakan seperjuangan amat berharap agar Saudara Armand memikirkan yang terbaik buat dirinya sendiri demi perjuangan yang kita perjuangkan selama ini.

3 comments:

  1. aik. dah lari dari perjuangan?

    ReplyDelete
  2. Wira hindustan mmg mcm tu ... atau dah dpt byk projek ...

    ReplyDelete
  3. hahaha. dia ni bukan ada kerja pun.. kerja berdemo jaa.. tu ja kerja dia.. berapa dia dapat eh, skali berdemo..

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -