Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

PILIHANRAYA KECIL LAGI : Kerusi DUN Pelabuhan Klang Kosong




Speaker Selangor, Datuk Teng Chang Khim hari ini mengisytiharkan kerusi dewan undangan negeri Pelabuhan Klang kosong berikutan kegagalan penyandangnya, Badrul Hisham Abdullah menghadiri sidang dewan undangan negeri Selangor selama lebih setengah tahun.

Badrul Hisham memenangi kerusi Pelabuhan Klang pada pilihan raya umum 2008 di bawah tiket PKR dengan majoriti 4,407 undi,  Pada Oktober 2009 beliau telah meninggalkan PKR dan memilih menjadi ADUN Bebas yang mesra BN tetapi kemudiannya menyertai Umno pada Mei tahun lalu.


4 comments:

  1. makan gaji buta ka woi..

    ReplyDelete
  2. ambo sebenarnya pelik... atas kapasiti apa speaker membuat pengumuman kekosongan kerusi tersebut.

    Yang sepatut nya umum adalah SPR semada kerusi tersebut kosong atau tidak.

    Dalam kata lain.. kerusi tersebut belum kosong sehingga SPR adakan meeting untuk tentukan kedudukan yang sebenar... ni...SPR pun tak tahu menahu dah umum kosong..!! haha jenis gila kuasa le pakatan haram ni.

    ReplyDelete
  3. pasarmalamtar...Salam buat Tuan...utk pengetahuan Tuan,,,speaker mana2 negeri mempunyai hak untuk mengistiharkan kerusi sesuatu DUN itu kosong...dan kemudian memaklumkan kepada SPR (secara bertulis)..mengikut undang2 yang termaktub di Sidang DUN Sel...

    Begitu juga apa yg berlaku di Perak dan Kedah baru2 ini..Speaker umumkan dan maklumkan kepada SPR.

    Berita terlalu pantas kini dan disiarkan secara di Blog dan di Akhbar...Kita tunggu kesudahannya..Sekadar berkongsi pendapat..
    Wslm.....CUMA BAAGI TAHU..

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -