Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

PANAS : Video Amah Rais Yatim (Kes Rogol Amah)


Anda semua nilailah sendiri video pengakuan rakan setugas Robengah yang bekerja di rumah Rais Yatim. Video ini diterima dari rakan-rakan blogger yang pergi berjumpa Rais Yatim sendiri bagi mendapatkan kepastian akan Isu Rogol amah yang di lemparkan ke atas beliau. Jadi ianya terpulang pada anda semua untuk menilai sama ada Dato Seri Utama Rais Yatim, Salah atau pun Benar.

Robengah
Saksikan Video Pengakuan Rakan setugas Robengah


* Lu Pikirlah Sendiri

5 comments:

  1. bila tuduh dianggap fitnah, tak tahu nak cakap.

    ReplyDelete
  2. http://www.rimieworld.com/rozie

    ReplyDelete
  3. Bukan penafian tapi siasatan... itu yang rakyat nak...

    ReplyDelete
  4. normal lah rogol pompuan .. dari meliwat lelaki !!

    ReplyDelete
  5. biasa lah kalau yang masih bekerja diinterview. kalau cakap benar kena hantar balik. Orang bodoh boleh percaya lah. Yang peliknya bagaimana penafian robengah yang tinggal jauh dari pendalaman bolih disiarkan serentak dengan penafian tertuduh perogol. ANEH KAN. PIKIRLAH SENDIRI

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -