Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Harga Petrol Naik Lagi Tengah Malam Ini.


Harga minyak petrol akan dinaikkan lagi malam ini. Tapi kenaikkan ini hanya melibatkan minyak petrol RON97 sahaja. Petrol RON95 masih lagi pada harga yang sama. Harga petrol RON97 akan dinaikkan 10 sen lagi kepada RM2.40 seliter berkuatkuasa tengah malam ini, mengikut sumber dari Malaysiakini

Bagaimanapun harga petrol RON 95 kekal tidak berubah pada RM1.85 seliter.

Harga petrol RON 97 sejak tahun lalu, tidak ditetapkan kerajaan kerana ia diapung mengikut pasaran minyak dunia semasa.

Pada 1 Nov lalu, harga petrol RON97 dinaikkan 5 sen menjadi RM2.15 seliter dan akhir bulan yang sama ia dinaikkan lagi 15 sen lagi kepada RM2.30 seliter.

9 comments:

  1. kalau penyokong kerajaan pun, apa yang menyusahkan rakyat. tetap kita akan tentang.

    ReplyDelete
  2. naik2 la...kita tgk harga minyak turun dia turun dak? tak turun kalu..mmg elok la...kalu tukaq menteri tuhs...

    ReplyDelete
  3. dasat.....kurus kering la poket camni

    ReplyDelete
  4. ni yg dikatakan rakyat didahulukan.... yg sebenarnya duit rakyat yg didahulukan..

    ReplyDelete
  5. Tak pe la... gunakan lah RON 95.. same aje...

    ReplyDelete
  6. "No komen" sebab saya orang Perak.

    ReplyDelete
  7. Ron 95 n 97 tak sama! sebab itu rege x sama. kerete wira aku baru tukaq 'distributor' recon dari Taiwan tapi ada 'pinking sound' jadi mechanic aku kene guna ron97, semalam jer aku isi penuh utk 106.40 !!!

    ReplyDelete
  8. betul, ron97 lebih baik, clean & pick up baguih... lebih jimat pulak tu..

    ReplyDelete
  9. x pyh hingaq2 la.. mcm la dok isi RON 97, yang naik tu minyak yg dh x diberi subsidi.. guna la minyak yg ada subsidi RON 95.. RON 95 + fuel addictive skit.. bli la kt kedai spareparts ke.. berdesup haa keta punya pikap..

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -