Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Zaid Ibrahim Bakal Presiden AKIM?

Presiden Angkatan Keadilan Insan Malaysia (Akim) Zakaria Salleh sedia memberi laluan kepada Datuk Zaid Ibrahim untuk menerajui parti tersebut jika bekas pemimpin PKR itu sedia menyertainya.

Sehubungan itu, Zakaria yakin Zaid yang meninggalkan PKR baru-baru ini kemungkinan besar akan menyertai Akim bagi menghadapi pilihan raya umum ke-13, yang dijangkakan akan diadakan awal tahun depan.


Menurut Zakaria, melalui perbincangan sebelum ini Zaid telah menyatakan persetujuan untuk menyertai parti yang berpejabat di Kelantan itu.


“Datuk Zaid telah menyatakan persetujuan untuk menyertai Akim, kita juga mengalu-alukan kedatangan beliau ke parti ini.


Baca selanjutnya
disini...

Tunggu apa lagi Zaid? Orang dah offer nak bagi parti tu ambik je lah.. Bukan calang-calang parti AKIM ni tau. Dah berapa banyak pilihanraya kecil parti ni masuk bertanding.


Antaranya ialah Parlimen Permatang Pauh. AKIM telah berjaya memberikan saingan sengit terhadap Anwar serta calon UMNO yang bertanding pada PRK tersebut dengan merampas 92 undi....kira ok lah tuu..


Jadi, tak perlu lagi Zaid Ibrahim nak susah-susah tubuhkan parti baru. Masuk je AKIM dan lawan Anwar sekali lagi di Permatang Pauh pada PRU13 nanti. Gerenti menang punyalah sebab ramai orang Permatang Pauh dah tak sukakan gandingan Anwar dan juga Mansor kat sini.


* Kah Kah Kah, Zaid oooohhhh Zaid.. Setuju dengan rakan blogger Media Permatang Pauh "
Kalau masuk AKIM, kena pakai serban dgn jubah lah nampaknya Zaid lepas ni...barulah betul-betul jadi melayu sekular..." Kah Kah Kah...


4 comments:

  1. lepas ni, boleh la zaid dpt jolokan raja katak pula ganti ibrahim ali..

    ReplyDelete
  2. Saya bimbang takut Akim kena ikut pemikiran Zaid. Akim akan masuk dalam pemikiran Zaid bukan Zaid mengikut pemikiran Akim

    ReplyDelete
  3. Pakai jubah dan serban tak da hal. Lagi bagus. Hari hari Zaid boleh bawak Jack Danial dalam jubah. Lepas tu resit resit lumba kuda boleh lilit kat serban.

    Sementara tunggu masuk waktu boleh juga cai judi.

    Dah syaitan berpakaian malaikat mana orang perasan maka disini bermula tersasarnya si Akim.

    ReplyDelete
  4. Bagi depa adu sesama sendiri. Baru gentle

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -