Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Nik Aziz Sakit Tenat?

Ini satu berita gempar yang Farah terima tengah malam ini...dimaklumkan seorang rakan dari Kelantan bahawa Nik Aziz sakit tenat malam ini dan terpaksa dibawa ke hospital.

Punca dikatakan kerana sesak nafas.


Nik Aziz dikatakan dibawa menggunakan ambulan malam tadi.


Setakat ini tidak banyak maklumat yang diperoleh namun keadaan beliau dikatakan tenat dan beliau ditempat di wad rawatan rapi Hospital


Sakit beliau ini dikatakan ada berhubung kait dengan sakit dialami ketika mengerjakan haji tahun ini. Beliau dikatakan gagal menyempurnakan ibadah berkenaan dan terpaksa membayar Dam (denda).


Nampaknya sakit mengikut beliau sehingga ke negara ini...


Walaupun mungkin berlainan haluan politik, mari bersamalah kita mendoakan kesejahteraan beliau.


Info Ringkas Tok Guru:


Dilahirkan pada tahun 1931 di Kampung Pulau Melaka, Kota Bharu beliau merupakan anak kedua daripada sembilan orang adik-beradik. Hasil perkongsian hidup dengan isterinya, iaitu Tuan Sabariah Binti Tuan Ishak, beliau dikurniakan 10 orang cahaya mata (5 lelaki dan 5 perempuan).


Sumber:
Malaysia Instinct

*Kalau benarlah apa yang dikatakan, harap kita sama-sama berdoa semoga beliau cepat sembuh.Amin

17 comments:

  1. semoga beliau cepat sembuh. amin

    ReplyDelete
  2. Saya ikut serta mendoakan agar Tok Guru sembuh dari sakit yg dialaminya....amin..

    ReplyDelete
  3. Didoakan semoga Tuan HJ NIK Aziz cepat sembuh

    ReplyDelete
  4. moga TGNA dapat sembuh seperti sedia kala.. dan dipermudahkan segala urusannya
    ~ameen

    ReplyDelete
  5. Sakit dia dh lama..itu sbb ckp merapu..mudah2an ganti beliau boleh satukan melayu semula..

    selimut hijau

    ReplyDelete
  6. Saya tak pasti lagi, tapi sembahyang subuh di masjid Pulau melaka 8/12/2011 di imankan oleh menantu barunya.

    ReplyDelete
  7. Salam tuan blog..

    Jika benar, Sama-sama kita doakan dia cepat sembuh dan sentiasa menjaga kesihatannya.

    Dalam harakah daily pun tidak ditulis berita ini lagi.

    add link sy di blog ini,
    http://blogtamingsari.blogspot.com/

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  8. semoga TGNA cempat semboh dan di permudahkan segala urusan beliau.

    ReplyDelete
  9. Smg cepat sembuh dn sempat bertaubat serta memohon kemaafan dr org2 yg pernah difitnahnya. Amin.

    ReplyDelete
  10. Salam jika mati lebih baik untuk beliau .kita redha jika hidup lebih baik untuk beliau kita jua redha.

    ReplyDelete
  11. walaupun berlainan pegangan politik, kita adalah seagama dan bersaudara, memaafkan orang lain adalah sesuatu yang mulia dan amat disukai Allah S.W.T dan para Nabi.. dengan itu saya ingin meminta maaf dgn tuan haji klau slama ini saya ada mengata yg tidak baik mengenai tuan haji dan semoga beliau cepat sembuh... aminn

    ReplyDelete
  12. Walau siapa pun ia ,kita sebagai insan dimuka bumi ini haruslah mendoakan kesejahteraan beliau ,semoga beliau sihat sejahtera , setiap perkara yang berlaku pasti ada hikmah nya , hanya ALLAH sahaja yang maha mengetahui .Amin

    ReplyDelete
  13. ya Allah sihat sejahterakanlah apa yg tidak sihat kepada beliau...

    ReplyDelete
  14. sama-sama kita doakan agar beliau cepat sembuh seperti biasa...amin

    ReplyDelete
  15. Semoga Nik Aziz cepat sembuh dari 'sakit pinggang' dan lekas2 bertaubat selagi masih ada peluang..sudah2lah duk mengkhafirkan orang UMNO..umur pun dah dekat penghujung dah..

    ReplyDelete
  16. Semoga Tuan Guru Datok Nik Azis cepat semboh dan dapat menjalankan tugas sebagai MB seperti sediakala....Amin

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -