Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

K.Rajagopal Diintai Menjadi Jurulatih Kelab England.


Hebat!!! Mungkin itu lah pujian yang harus diberikan kepada Jurulatih Malaysia, K.Rajagopal yang telah berjaya membawa Malaysia menjuarai Piala AFF buat kali pertama. Menurut sahabat blogger Rajagopal kini menjadi rebutan pasukan-pasukan handalan dari Liga perdana england. Dengan keputusan memberansangkan pasukan Malaysia di kejohanan AFF baru-baru ini menarik perhatian pasukan utama epl terutamanya pasukan Liverpool. Jurulatih Liverpool berkemungkinan akan dipecat dalam tempoh 24 jam lagi bagi memberi laluan kepada rajagopal mengambilalih tugasan mencabar bagi memimpin pemain-pemain handalan seperti Gerrard dan Carragher. Rajagopal juga dikhabarkan akan membawa penjaga gol Malaysia Khairul Fahmi Che Mat untuk menggantikan penjaga gol berkepala botak Pepe Reina yang semakin merosot prestasinya sejak akhir-akhir ini.

Norshahrul Idlan Talaha juga berkemungkinan di bawa bermain di Anfield untuk bergandingan dengan Fernando Torres dalam membantu penyerang utama Liverpool itu untuk menjaringkan gol. Dengan kemasukan tiga warga Malaysia ini ke dalam pasukan Liverpool disambut meriah oleh warga Liverpool yang kini ketandusan kemenangan sejak peningkatan prestasi pasukan-pasukan lain yang memiliki sumber kewangan yang tidak terhingga.

* Kalau lah benar apa yang diperkatakan ini, nampaknya pasukan bola sepak kita telah diberi satu pengiktirafan yang amat berharga. Taniah!!!

3 comments:

  1. TQVM sahabat blogger ku kerana link kan story ni... Bersama-samalah kita berkongsi cerita dan link kan cerita2 menarik.... lagi2 dalam bidang politik..... TQ again

    ReplyDelete
  2. follow my blog.. www.malaysianutd.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. kejamnya lawak ni...org buta huruf pun gelak kalau baca..bukan nk memperlekeh tapi kalau nk buat cerita lawak ckp la Man City nk beli khairul fahmi RM800 juta ka, nk beli safee RM1.5bilion ka..baru la jelas lawaknya...

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -