Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

EDISI SANTAI : Apa Anda Boleh Buat Selepas Makan KFC. [MESTI CUBA]


 Bagi anda yang bosan menunggu rakan anda menghabiskan ayam KFC. Kini anda boleh mencuba kekreatifan anda seperti gambar di bawah ini.








* Macam mana? Ok Tak? Selamat Mencuba :D

6 comments:

  1. Cehh.. siot ja.. hehe

    ReplyDelete
  2. idea yg bagus..
    tp cmna aku nk coba..
    salunya org yg tggu aku habiskan KFC tuh..haha

    ReplyDelete
  3. naik loya tekak aku pun ada gak, tapi memang kreatif la....

    ReplyDelete
  4. ambo try buat tapi jadi muko nik aziz, lagu mana ni ?

    ReplyDelete
  5. hadoyai,,da xdek keja lah erk huhu

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -