Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

PANAS : Kisah Skandal Mantan DYMM Permaisuri Agong



Mungkin kisah ini akan membuatkan ramai yang terkejut dengan pendedahan berani mati Uncle Seekers. Ini adalah kisah yang diambil daripada blog milik Uncle Seekers yang secara terang mengakui bahawa bekas permaisuri agong Siti Aishah sedang dilamun cinta dengan beliau. Siapa tak kenal dengan Yang Teramat Mulia Cik Puan Besar Selangor Datuk Amar Siti Aishah binti Dato Seri Abdul Rahman yang pernah jadi permaisuri agong ketika dahulu. Ramai yang amat mengagumi beliau disebabkan sifat peribadi beliau dan juga beliau antara yang bertudung ketika itu.

Bukannya berniat untuk mengaibkan mana-mana pihak, cuma kisah ini kerana mereka yang terlibat adalah public figure. Sejauh mana kebenaran dan motif kisah yang dibuat oleh Uncle Seekers? Wallahualam.




* Harap anda melihat kes ini daripada pelbagai perspektif sebelum menghantar komen, Siti Aishah pun manusia juga, punya perasaan. :)

19 comments:

  1. Apa-apapun...jagalah batasan agama...

    ReplyDelete
  2. Ini pernyataan karut. Fitnah melulu. Takan Mantan Permaisuri itu boleh jatuh hati kepada samseng jalanan yg bermuka gravel. Gambar seperti ini siapa pun boleh buat. Ia adalah kemahiran budak tadika.

    ReplyDelete
  3. salam.apa2 pun kite perlu mencari sebanyak mungkin information before making any judgement.

    ReplyDelete
  4. mungkin ini fitnah.kita perlu bijak berhadapan dengan media massa. apa2 pun org boleh post,boleh kate2,boleh edit2

    ReplyDelete
  5. entah lah... jika pun permaisuri jatuh cinta kat dia pun.. tapi apa tujuan dia nak hebohkan? sepatutnya dirahasiakan... nak cari sensai ke? atau nak peras ugut secara halus..? dah terikut-ikut mcm orang barat plak... walauapapun.. hanya mereka berdua sahaja yang tahu...

    ReplyDelete
  6. muke mcm ni ke mantan permaisuri 2 nak? perasan btl jantan ni..motif dia nk hebohkan? plik kan?

    ReplyDelete
  7. aq rasa lelaki 2 mcm xpna brcinta la.....bab 2 la nak kecoh2x

    ReplyDelete
  8. uncle seekers tu dh gila...buat cerita hantu yang menipu org ramai...trick belaka!!

    ReplyDelete
  9. betul ke? sy rasa kalo betul dia cintakan DYMM...nape nak heboh dn aibkan kekasih sdiri? lgpun gambar2 tu smua leh buat spaya nmpak real..sy tak pcaya bulat2...maaf..salah org nak citer kat saya....

    ReplyDelete
  10. uncle seeeker bodo

    ReplyDelete
  11. ASSALAMUALAIKUM SALAM AIDILADHA....PELUANG BIZNES PART TIME DAN PELUANG JADI PEMBEKAL UNTUK PELANGGAN SELURUH DUNIA,TAWARAN UNTUK 100 ORANG PERTAMA SAHAJA...SALAM PERSAHABATAN IKHLAS DARI AGV GROUP http://age078.agv360.com

    ReplyDelete
  12. tak malu betul la uncle seekers ni..ntah apa dah dia mandremkan si aisyah tu..

    ReplyDelete
  13. kalau aku tiada masalah ,kan dia pun manusia biasa
    biarkan lah dia pun mau seperti macam kita 2 yg mempunya pasang hidup

    ReplyDelete
  14. saya no komen dalam hal ni...cuma kita fikir2kan sejenak..

    ReplyDelete
  15. sebagai seorang wanita yang pernah menjadi isteri, perasaan untuk mempunyai anak sendiri pun wujud juga di hati.

    ReplyDelete
  16. Allahhu'alam bissawab

    ReplyDelete
  17. gambar x logik....

    ReplyDelete
  18. biasa lah tu , kalau dia pandai makan, buang tahi , pandai , kan itu manusia biasa

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -