Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

“Awek Kelantan” yang seksi

Kerana terlalu fanatik menyokong team bola sepak sendiri, ada penyokong yang bertindak menyerupai wanita sebegini? Haruskah kita puji ataupun kita keji?

19 comments:

  1. macam harem ja... bapok sundal..

    ReplyDelete
  2. ajaran tok guru nik ajisss..

    ReplyDelete
  3. jangan membuka aib orang... kalau pic ni sekadar untuk renungan dan pengajaran kita bersama tidak mengapa.. tp kalau iya nya bertujuan menjatuhkan or membuka aib orang merdosa besar.. admin blog, pembaca yg singah kat blog ni smua tanggung serba sdkit dosa... nak tunjuk pn blank laa muka orang tu...

    ReplyDelete
  4. Adakah ianya membuka aib? Perlu ker blank muka orang tu. Rasanya dia lebih bangga dipublisitikan, dia langsung tak malu berpakaian seperti tu di stadium. Tunjulkan dirinya kepada orang ramai.

    ReplyDelete
  5. haha..tahniah nila didikan negeri yg menggelarkan diri mereka serambi mekah..

    ReplyDelete
  6. mcm org tak ada agama

    ReplyDelete
  7. buat malu naegeri Kelantan saja....

    ReplyDelete
  8. kalau org2 dkelantan yang perangai tak serupa org...kenapa menteri nyer pula nak dpersalahkan memang tak adil......perangai dan sikap org mana boleh kita control terpulang pada diri masing2 jalan mana yang nak kita pilih....jahat atau baik

    ReplyDelete
  9. itu kan fesyen cara moden ala penyokong england tu

    ReplyDelete
  10. jgn kerana sikap dan sifat seseorg tu kita menghukum satu jajahannye.x semua yg mcm tu,pucuk pimpinan dah betol tp sifat manusia x semua blh ubah

    ReplyDelete
  11. jgnlah kerana sifat dia seorang pimpinan yg disalahkan .kalu umat islam yg wt hal xkn kita nk slahkan Nabi kita plak .fikir fikirkan la wahai kamu semua .sila komen pakai otak .

    ReplyDelete
  12. org ada hak asasi masing2 x ley nk halang dia nk buat ape..1 malaysia ni same jer bkn org ni sorng jer ade cm ni..jgn nk salahkn pemimpin..setandang buah kelapa bkn nye elok sume..hang jg diri hang aku jg diri aku..dosa phala masing2..kubur x sama jg masing2..awat diri kita dh sempurna ka..??

    ReplyDelete
  13. siapa buat dia tanggung...tak kira negeri mana....dan jgn dok salah mak bpk,tok guru yg tak da kena mengena....

    ReplyDelete
  14. wt malu negeri je.. mcm org xde agama.. tp negeri dipimpin oleh 'mereka', malah rakyatnya makin porak peranda t'utama gadis yg byk ilang dara.. apa smua ni~

    ReplyDelete
  15. sebagai seorang islam kita wajib buat perkara baik,
    nik aziz sudah memberitahu hukum agama,tapi segelintir yang tidak mengikutinya...
    bagaimana pula hukumnya jika peminpin yang memberi lesen judi,arak seperti genting hiland.
    adakah rakyat patut disalahkan.fikirkanlah wahai saudara ku..peminpin mcm ni ker yg patut kita ikut

    ReplyDelete
  16. eam..wat malu negeri jek lah.

    ReplyDelete
  17. haha korang. perempuan asli dengan lelaki pun tak leh kenal ke?
    tengok atas bawah, sekali tengok da tau lelaki. dengan dada flat, kaki bulu.
    "bra" dia tu cume cat je.

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -