Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Ugutan Bunuh Untuk Datuk Ibrahim Ali?

Orang melayu kalau dekat bangsa sendiri bukan main berani, macam² kata kesat kat Datuk Ibrahim Ali dilemparkan. MELAYU PATUT SEDAR Yang sekarang ini kita perlukan seorang yang berani menyebut perkataan MELAYU kepada bangsa lain. Adakah kata² dari Paijan Shamelin ini merupakan satu ugutan bunuh?

* Dia cakap berani kerana benar, takut kerana salah, tapi kenapa dia delete komen tu? KLIK SINI.

16 comments:

  1. DAH BERANI SANGAT KENAPA DELETE?

    ReplyDelete
  2. berani buat berani tanggung lah...jgn main ckp jer...

    ReplyDelete
  3. Kami berdiri di belakang Ibrahim Ali..
    tak berganjak walau setapak

    ReplyDelete
  4. dia ni bkn org MELAYU kot?sbb 2 menentang org MELAYU sdri.agaknya dh byk sgt mkn babi yg bangsa lain taburkan kot?maklumlah ayam katakan...

    ReplyDelete
  5. Bacul macam ni kat Indon banyak. Tu yang Bendera.

    Cakap berdegar degar nak lepaskan panas dalam. Lepas tu dah sejuk... dia la babi paling penakut.

    Cakap tak serupa bikin. Sekadar bercakap, burung pun boleh.

    Pada Tok Him jangan bimbang la ugutan maut ni semua.

    Ajal kita dah tertulis. Cepat pun tidak lambat pun tak.

    Teruskan...

    ReplyDelete
  6. Minta mana ahli PERKASA diminta membuat lapuran polis terhadap Paijan Shamelin yang biadap dan berharap SKMM mengambil tindakan yang sewajar terhadap beliau.

    Kepada Datuk Ibrahim, Teruskan perjuangan tanpa rasa takut, ramai yang menyokong apa yang Datuk lakukan.

    ReplyDelete
  7. Aku kenal sangat dengan mamat ni, memang perangai kurang ajaq, sape2 nak cari dia, nama asal dia ahmad amizal shaifit bin ahmad rafie, last time aku jumpa dia dulu kat ofis uptrend, dia kena cekup ngan polis sebab tipu duit ramai orang, skrg ni taktau dah dia dekat mana, ada cakap dia balik utara, ada cakap dia lari ke selatan, taktau mana satu.. tapi kalau google shamelin tu, macam kat area cheras ja?

    kepada tok ibrahim, walaupun saya baru ja baca artikel ni, harap tok jangan takut, teruskan perjuangan membangunkan bangsa melayu kita !

    ReplyDelete
  8. kita bako saja sipaijan ni... kita bako je... penipu, pencuri ...merata2 orang yang ikhlas nak berniaga di tipunya, dia berani buat begitu sebab bapak inspektor polis...sekarang masih bermaharaja lela...masih menjalankan kerja2 menipu.. entah berapa ramai orang di tipunya.

    ReplyDelete
  9. si paijan ni lagi bangsat... beli keta bapak dengan duit yang di curi dari orang ramai... sekarang dia lari dari shamelin pergi kat perfect infinity sdn bhd pulak.alamat pejabatnya No12B, jalan todak 5, Bandar sunway seberang Jaya, Penang, Malaysia . entah berapa ramai lagi akan jadi mangsa... tunggu bapak dia mati baru ilmu tipu dia hilang... dia jalankan perniagaan tipu menipu ni dengan team 66 eagle....

    ReplyDelete
  10. Yer..paijan ni mmg bangsat.aku pun.pernah kena tipu.dengan dia..hbis duit aku dia kebas.ma.sebenR di ahmad amizal shaifit bin hj ahmad rafie..namaje anK pegawai.polis..tp, haram..bapak makan rasuah..mmg mcm tu lah. Xhabis2 duit org dia kebas..sampai sekarNg..sekarNg dia ada di alor star.kalau x silap Aku seperti mana aku dengar cerita dr kwan2 lain..sampai sekarang hutang aku tak bayar...mmg aku tak puas hati.mmg hidup dia tak bahagia dan x senang. aku dengar cerita pula anak no2 dia yg baru lahir tu jntung berlubang. tu la yg dikatakan balasan tuhan. bertaubat lah paijanshamelin..

    ReplyDelete
  11. Oh...si paijan jahanam tu.. Ku kenal dia sesangat..dia selalu tipu duit org..buat bisnes sangat lab.padahal menipu sesuka hati... Pastu dh lah menipu org, mkn duit org..betul lah tu kepad anymous kat atas tu yg cakap di duk alr star.. Mmg diA di alor star..katanya dr sumber yg boleh dipercayai, diajd sleasman kereta tempatan..proton kot. Mungkin. Menganai anak dia tu, aku just nam ckp, padan muka. Terima lah balasab tuhan tu..padan muka kau paijan. Kelentonv org sana sini..klau x silap aku, dia study pun tak hbis.dia ada buat problem kat POLIMAS kena tangkap dengan perempuan..dia ni kaki perempuan juga. Kesian bini dia. tp elok lah. Bini pun bersekongkong dngan laki sendiri..patut anak dia jadi mcm tu..kita nikan, nama pun ayah, maka, crilah rezeki yg halal untuk anak2. Bukan menipu sana sini. Apa nk jadi lah dengan dia ni..yg aku tau, pasal uptrend dulu pun bnyk dia tipu duit org, bukan setakat uptrend, pindah p buat shamelin.mmg duk menipu kerja di.pastu yg terbaru dulu join redlife kAlau tak silap. Dilantik jd ceo..belagak..pakai bmw..padahal bmw compny.las sekLI, kena pecat..tu aku dengar dr sumber yg boleh dipercayaai..ken pecat dek pecah amanah, pastu selewenv duit compny, buat cmpny ikut suka jer.bodoh juga lah dia ni. Pas tu sekrang yg terbaru, buat dnavince. sebab aku pernab terserempak dengan kwn lama, dia ckp si paijan jahat ni buat bisness tu pula.dlm masa sama slesmen proton..busukla nama proton kalau dia ada..huuummmm. dan dlam masa sama bini dia duk jual tudung n lain2. Tulah akibatnya. Kelentong org..maka terimalah balasanya. bukan setakat sorg dua yg mendoakan kejatuhan dia..yg xpuas hati ngan di.ramai plak tu.elok lah bg dia terima balasan tuhan..
    Dulu kalau tK silap aku, dia duk guna ayat perjuangkan bangsa melayu..las2 dia mcm ni.ugutan bunuh lagi.. Bodoh lah..hipokrit.

    ReplyDelete
  12. salam,saya baru singgah area ni, dan terkejut dengan semua ni... paijan shamelin?? wah2 berani dia ek kata macam tu.. dia ngat dia siapa.. kalau lah seperti kata org2 di atas ni dia tu anak polis, kiranya bapak bersubahat sama lah..rasuah lah ni..mari membennteras rasuah.. ye lah dah anak duk menipu org, si bapa x kan tak tahu kot.. mesti lah tahu juga kan... kalau dah seperti rakan2 lain cakap dah bnyk kali dia menipu.. so msti lah bapa durjana dia ni tahu..alahai bapa borek anak pun rintik lah.. jap kalau hj rafie ni, rasa macamkenal je.. dua paku kot kan dia tu..yes, mmg tak silap lagi lah kenal sesangat. dia duk pokok sena kedah kan.. urm, adula, macam2 kan zaman sekarang. .

    ReplyDelete
  13. oh pasal paijan ni ka, sy tahu dia. dari dulu lagi dia duk merosakkan sistem MLM malaysia. dia lah duk kuih duit orang sana sini. yng ambil duit berjanji tapi x tunai balik. itu lah paijan. nama dia nama gelaran dulu org panggil am, syafiq, mizal, paijan, yang terbaru tak tau apa nama dia. anak ada dua kalau tak silap hamba la. masa jumpa dia haritu, anak dia ni laki sorang perempuan sorang. tp yg perempuan tu ada wayar kat mulut masuk entah lah kenapa.sakit kot. balasan tuhan.Allah bayar cash sekarang.

    haaaa, lupa duk search dlm google, jumpa pula dia. dia buat sarang burung ni kalau tak silap. AVM tak pasti la. habis lah duit org nnti dia kebas pula. jaga2 lah sapa yang join tu, dalam diam je dia. atas pengalaman buat vken dulu dengan dia habis duit studen uum dia kebas dan student polimas jitra dia kebas. lari macam tu jer pas tu. dulu orang ada p menengok dia, tu pun ada sahabat2 kami yang bapa dia buleh berubat orang, katanya dia ni xda apapun. cakap je gah.dengan duit dia ambil pada org tu dia bagi anak dan wife dia n ibu bapa dia makan.mgkin lah.wallahualam.

    semoga dia sedar atas perbuatannya.ALLAH sekarang bayar cash...

    ReplyDelete
  14. HAHAHAHA! PAGE BODOH! MACAIIII! GAYYYY

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -