Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Pemimpin Perlu Pandai Guna Facebook.

"Ada dalam kalangan pemimpin yang menyalahgunakan ruangan sembang itu untuk mengkritik dan memberi ulasan yang tidak sepatutnya dikeluarkan secara terbuka." Kata Md Isa Sabu dalam akhbar Sinar Harian.

Kebebasan bersuara merupakan antara hak asasi yang dijamin oleh perlembagaan negara seperti yang diabadikan dalam Perlembagaan Malaysia Fasal 10. Hak ini merupakan suatu kurniaan Allah yang digunapakai oleh setiap bangsa yang bertamadun.

Sepatutnya Kerajaan Perlis perlu memberi ruang kepada rakyat perlis terutamanya anak muda untuk memberi pendapat atau respon pada kerjaaan negeri. Sekarang ni salah satu cara terdekat komunikasi antara pemimpin dengan rakyat ialah halaman Facebook. Tapi yg jadi masalahnya dan memang bermasalah, bila MB sendiri tak tahu nak guna Facebook. Macam mana nak dekatkan hati dengan rakyat? Nak turun mai jumpa rakyat? Dah tentu susah....

1 comment:

  1. jgn jadikn candu sudah ler.. pantau masalah rakyat dpn komputer jer....

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -