Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Kes Sosilawati : Laporan Disebalik Dakwaan Ladang Berhantu.

Sebelum ini gempar dakwaan kononnya ada anggota polis yang menyiasat kes pembunuhan jutawan kosmetik, Datuk Sosilawati Lawiya diganggu makhluk halus yang kononnya terdegar suara memekik meminta tolong di ladang berkenaan.

Ketua Polis Selangor, Datuk Khalid Abu Bakar  hari ini diminta mengulas berikutan dakwaan tersebut. Ketika ditanya pemberita di Majlis Rumah Terbuka Ibu Pejabat Polis Kontinjen Selangor di sini hari ini, Khalid lantas menafikan laporan itu.

“Mana ada hantu, saya pergi siang dan malam, tak ada apapun. Semua itu hanya untuk mensensasikan cerita saja,” kata beliau

Mengulas lanjut, beliau berkata semua siasatan berkaitan kes pembunuhan termasuk membabitkan hartawan dari India Allal Kanthan Muthuraja, 34, serta beberapa kes lain termasuk laporan Sabtu lepas mengenai kehilangan seorang lagi ahli perniagaan, masih dijalankan. Katanya, perkembangan terkini akan dimaklumkan dari semasa ke semasa.

7 comments:

  1. macam macam org buat cerita.. isk..

    ReplyDelete
  2. biasala bile cara meninggal tu.. dibakar.. roh tak aman...

    ReplyDelete
  3. patut ketua polis selagor pergi berjaga seorang diri....mesrti akan ada pengalaman baru hehehehe

    ReplyDelete
  4. hantu barbeque tuhh,, india tu memang suka berbaque sampai orang pun nak di barbeque nya..

    ReplyDelete
  5. kalau pergi sana ada escord kiri kanan depan belakang usahkah hantu gajah pon tak berani tunjuk muka

    ReplyDelete
  6. eh eleh ketua polis cakap besar...
    cuba lar p duduk kat ladang tuh sorang2x..
    takut terkencing kot..
    berkenaan dengan kenyataan ni
    kalau x da angin x kan pokok boleh bergoyang..
    kepada ketua polis
    x yah lar nak dinafikan lagi

    ReplyDelete
  7. Tak sangka masih ramai yang percayakan hantu.

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -