Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Ahli PAS Yang Biadap. Mempersendakan Tun M, Apabila Beliau Tidak Sihat.

Betapa biadapnya ahli² dari sebuah parti yang mengunakan nama islam. Mempersendakan Tun M apabila beliau dimasukkan ke hospital. Sebagai seorang islam, kita perlu mendoakan kebaikkan untuk seseorang. Tapi apa dah jadi dengan ahli PAS ni?


adie79
Koperal
Koperal


Joined: Dec 17, 2009
Posts: 604
PostPosted: Sat Oct 02, 2010 3:27 pm    Post subject: doa cepat mati Reply with quote

mari kita pakat2 doa supaya che det mati cepat2

wap neraka dah lama nak bakar dia...kerana mulutnya yang jelas menghina hukum hudud...hukum primitif katanya

orang yang mengatakan kalau nak makan sup tangan sila datang kelantan...kalau korang nak tahu...MENATANG CHE DET CELAKA LAKNAT nilah orangnya

muda2 tak nak mampos...tua2 menyusahkan Islam
Kurang ajar dan memang dah takde akhlak. pakai nama islam tapi perangai macam XXXX! apa  pula kata dorang kalau nik ajis pulak yang sakit ? KLIK SINI

Sumber GAP

4 comments:

  1. Inilah dinamakan ahli PAS yang bodoh..

    ReplyDelete
  2. benarkah apa yg saudara katakan?benarkah mereka itu dari PAS. kalo benar,dimana buktinya,kalo salah,itu nama fitnah..tahukah saudara dosa fitnah lebihbesar dari membunuh..oleh itu,tepuk dada,tanya iman.. jgn terpesong dgn idealogi politk tanpa mengira hukum hakam dalam Islam..

    ReplyDelete
  3. siap dapat pangkat koperal lagi di web pas tu... mesti org yg betul2 aktif niii.. aktif memaki.. hohoho

    ReplyDelete
  4. Yikkkkkksssss ... Dosa Pahala tu ...

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -