Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

PERLUKAH PERKASA DISOKONG?

PERKASA adalah salah satu pertubuhan atau NGO yang mendapat sokongan padu dari Mantan Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad dan ramai lagi pemimpin pemimpin dan pejuang pejuang melayu, pun begitu terdapat juga pemimpin pemimpin dan pejuang pejuang melayu menolaknya atas beberapa alasan yang boleh diterima pakai.

Apa pendapat anda pula terhadap keujudan PERKASA, mestikah PERKASA disokong oleh semua bangsa melayu atau sebaliknya, komen anda bererti nada melayu anda!!!

* Bincang mengenai PERKASA di sini.
            SILA KLIK DI SINI

6 comments:

  1. perkasa ok..ngo bukan melayu seperti ngo cina dan india pun lantang bersuara, cuma perkasa sahaja yang di publisiti lebih2..perkasa pula tak pernah mempertikaikan kaum lain melainkan apabila kaum lain mempersoalkan kedudukan org melayu.. betul tak..jadi perkasa ni relevan sebagai badan NGO, tapi bukan sebuah parti..

    ReplyDelete
  2. xpayah la nak sokong. semua tu nak naikkan nama ibrahim ali saja.

    ReplyDelete
  3. Perkasa perlu di sokong oleh org melayu. Jgn anggap org melayu akan berkuasa terus. Lihat Singapura dan Pulau Pinang. Org melayu harus sedar betapa kuasa dan negerinya sedikit sedikit di ambil org lain. Jgn bongkak dan sombong. Apa salahnya PERKASA ujud sebagai NGO. Bayangkan kalau tiada UMNO kemana org melayu?. Jgn sempitkan fahaman dengan perkara ini. Org melayu bergantung kuasa hanya pada politik. Kalau bidang ekonomi sudah jauh tertinggal. Perkasa bukan untuk menghancurkan bangsa melayu sebaliknya membela bangsa ini. Saya bertanya pada kolum ini kenapa bangsa melayu sendiri tidak setuju dengan PERKASA.

    ReplyDelete
  4. apa perjuangan perkasa??
    ada depa sibuk org melayu dok melalak, merempit, masuk realiti tv, guna dadah...

    depa dok melalak yg dah termaktub dlm perlembagaan wtpa. bukan ble ubah. yg ble ubah mp ja. perkasa parti politik ka??? kalau btoi2 nak pertahan, masuk politik. org melayu yg sokong perkasa ni bukan atas dasar apa pon, cuma atas dasar sentimen sj. yg dok sokong ni ngok ngek saja, ngaji xtara mana.. mau nak cepat kaya guna jalan senang.

    buat hashim.. p ngaji dulu undang2 n socio politik..takat jd pressure group, xda ble wtpa pon.. jd balaci ja bole.

    ReplyDelete
  5. jgn pandang pada Ibrahim Ali. Tp pandang pada pembawaannya... cina pun ada ngo pendesak... melayu pun ada kumpulan pendesak gak........... sbb melayu mudah lupa......

    ReplyDelete
  6. tak perlu sokong pada orang yang tak kenang budi. perjuangan berteraskan bangsa tidak kemana.

    orang "gong" je dok sokong pok katok ni

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -