Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Datuk Seri Shafie Apdal Kahwin Dengan Artist?




Kali ini cerita mengenai artist pulak, Pertama sekali kita kena take note yang ini hanya gosip sahaja ok. Sama ada ianya sahih atau tak, kena tunggu tuan empunya diri keluarkan kenyataan kepada umum. Yang menariknya gosip ini melibatkan seorang menteri dengan artist. Sama seperti sahabat blogger Jelapang, nak berceritakan pasal artist ni tak la berminat sangat, tapi apabila gosip ini melibatkan ahli politik terutamanya Menteri, nampak macam menarik juga.

Gosip angin sepoi-sepoi bahasa ini, menyatakan yang Datuk Shafie Apdal dah berkahwin dengan Zahida Rafik sebelum bulan puasa hari tue. Khabarnya perkahwinan tersebut pula dibuat di London dan dilakukan secara tertutup. Gosip yang tengah panas di blog blog hiburan  mengenai cerita Datuk Seri Shafie Apdal dan Zahida Rafik ni dah tersebar sebelum Ramadan lagi.


Kalau betullah dah berkahwin, tahniah kami ucapkan kepada Datuk Seri Shafie Apdal dan Zahida Rafik. Semoga kekal bahagia. Kalau tak betul minta maaf, mungkin hanya sekadar gosip.

Teringat balik kisah Bung Mokhtar yang lebih kurang cerita dia macam ni juga. Sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh juga ke tanah. Akhirnya ngaku jugak walaupun sebelum ini, menafikan tiada hubungan.

12 comments:

  1. Kalau dia nak kawin pun tak salah kerana dia mampu.

    ReplyDelete
  2. elok lah nikah saja kalau dah mampu.

    ReplyDelete
  3. semoga berbahagia la kalau dah betul2 kawenn...

    ReplyDelete
  4. Mampu mmg lah mampu kita tak nafikan,tp sedar ke seorang menteri wajib memberi contoh yg baik pada rakyat.Kenapa nikah nak sembunyi2 macam orang buat salah aje??.

    ReplyDelete
  5. kalau betol pun dah kawen bagus lah...kita jgn lah buat buah mulut lak untuk bercerita kisah mereka..doa kan mereka bahagia..

    ReplyDelete
  6. kawin dgn artis ni high maintanence....rakyat di semporna dah cukup makan ke...

    ReplyDelete
  7. biarlah dia kawin dengan artis yg high maintenance.Kalau bukan dia mampu,tak kan lah kita yang tak ada gaji besar ni mampu?Kalau gitu semua artis tak boleh kawin,kalau harap orang macam kita

    ReplyDelete
  8. tugas utama menteri malaysia ialah mencari duit dan mencari perempuan. padahal byklagi tugas yg perlu dutamakan bila di parlimen. bahaskan perlembgaan ke mana yg dah lapok dan lama tu tukarjkan dgn baru ke.

    ReplyDelete
  9. saya mendokan semoga mereka bahagia ke anak cucu dan tahniah lah kpd YB dan Datin .

    ReplyDelete
  10. Tahniah DS. Bangga saya jadi warga KKLW dapat menteri yang prihatin akan nasib artist.

    ReplyDelete
  11. bila nak cerai tu..

    ReplyDelete
  12. tahniah saya ucapkan pada DS,kalau itu beliau suah berkahwin..
    saya rasa kalau DS kahwin atau tidak dia punya sendiri....kenapa mahu di heboh sangat...
    saya hairan kenapa semua orang mahu tahu hal menteri2 or artis2 yang kahwin sembunyi???kalau dia orang kahwin sembunyi or umum itu hak mereka..
    kita seharusnya ucapkan tahniah bukan lah di sebaliknya buat simpulan yang tiada guna(buat cerita yang bukan bukan)kalau kita tidak punya bukti tidak perlu buat cerita...
    salam dari anak perantauan di benua barat

    ReplyDelete

Setelah membaca artikel di atas, tinggallah sedikit komen, supaya kita dapat berbincang mengenai isu tersebut dan berikan komen yang berkaitan dengan artikel di atas sahaja.

* Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda.

* Elakkan dari mengunakkan nama Anonymous.
* Jika anda tidak tahu cara mengunakkan nama anda, ikut langkah berikut :

- Klik pada kotak di sebelah 'Comment as'
- Klick pada 'Name/URL' selepas tu isi nama anda, URL jika ada sahaja.
- Kemudian klik pada 'Continue' dan anda boleh terus menulis komen.

* Sila guna bahasa yang sopan dan berhemah ketika menulis komen.
* Hindari drpd menyentuh tentang sensitiviti individu, agama & perkauman.
* Segala komen yang ditulis atas tanggungjawab dan risiko anda sendiri.


- HARAP MAKLUM -