selamat datang 01 Pictures, Images and Photos

Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

NAIB PENGERUSI DAP PERLIS ORANG MELAYU


Cuba kita lihat dalam senarai jawatankuasa DAP Perlis.  Mana tersesat pula seorang Melayu dalam parti tersebut.  Apakah DAP mengunakan orang melayu untuk bertapak di Perlis?  Dan adakah melayu yang sokong pembangkang sudah tidak percayakan PAS dan PKR lagi? Mereka sanggup pilih DAP sebagai parti politik mereka. Mana maruah PAS sebagai parti melayu Islam yang mewakili pembangkang, jika melayu pembangkang pun sudah tidak suka sama PAS.


Kalau semakin ramai melayu masuk DAP. Sudah pasti DAP tidak memerlukan PAS dan PKR lagi untuk bertanding dalam kawasan melayu. DAP sendiri sudah ada calon melayu dan tidak perlu lagi mereka hendak bergabung dengan PAS dan PKR.

DAP sudah mula buat perancangan sendiri untuk mereka menguasai  kerajaan masa depan nanti. Mereka sudah mula memikat orang melayu. Tak mustahil mereka akan tubuhkan sayap Dap Melayu di Perlis. Pas dan Pkr hanyalah tongkat sementara sebelum rebah, bila dah kuat, tongkat itu pun mereka akan buang.

“Janganlah jadi seperti Pak Kaduk, menang sorak, kampung tergadai. Janganlah sudah terhantuk, baru terngadah dan Janganlah sampai nasi menjadi bubur. Menyesal dahulu pendapatan, menyesal kemudian tiada gunanya. DAP sudah pasti bukanlah parti untuk orang Melayu dan Bumiputera