selamat datang 01 Pictures, Images and Photos

Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Ibu Azmin Doakan Bala Untuk Ummi Hafilda


Untuk lebih lanjut kisah Ummi Hafilda sila layari blog beliau di sini
(KLIK) 

Pemilik Chelsea Nak Bertanding Kerusi Parlimen RussiaMOSCOW: Pemilik kelab bola sepak Chelsea, Roman Abramovich menyatakan hasrat ingin bertanding kerusi Parlimen yang pernah disandangnya selama lapan tahun sebelum ini.

Agensi berita Interfax melaporkan hari ini, Abramovich, yang kini keempat terkaya di Russia oleh Majalah Forbes dengan memiliki AS$11.2 bilion, mahu mewakaliki kerusi Wilayah Chukotka, di Artik.Disebut-sebut sebagai tokoh paling berpengaruh pada lewat 1990-an, pernah menjadi Ahli Parlimen bagi wilayah Semenanjung Bering itu mulai 2001 hingga 2008. 

Beliau kini secara rasmi berkhidmat sebagai pengerusi rantau Parlimen tetapi kebanyakan masanya tinggal di London dan sering melawat serata dunia. Pilihan raya Parlimen Russia dijadual Disember tahun depan.

Abramovich, 44, memperoleh peluang kekayaan pada awal era Soviet-Russia dalam bidang perdagangan minyak dan memiliki syarikat minyak Sibneft serta kini melebarkan perniagaan dalam pelbagai bidang. Terbaru, beliau pemilik penuh syarikat pelaburan, Millhouse LLC. - AFP  


* Bagus juga kalau orang yang berduit ni jadi ahli parlimen, sekurang-kurangnya banyak la pembangunan yang ada nanti. Tak ada la nak tunggu duit turun baru nak buat pembangunan. Jutawan-jutawan Malaysia bila lagi nak join bidang politik?