selamat datang 01 Pictures, Images and Photos

Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

FACEBOOK MD ISA SABU TIPU RAKYATMungkin sudah ramai yang telah tertipu dengan kewujudan laman facebook Menteri Besar Perlis, Dato Seri Md Isa Sabu. Ada individu yang telah memalsukan serta menyamar laman Facebook yang kononnya dari kepunyaan Menteri Besar Perlis diatas nama (Md Isa Sabu).

Laman sosial Facebook itu dipercayai dikendalikan oleh seorang individu bergelar “Halmey Hamdah” dan dikatakan mempunyai kira-kira 2,791 peminat ketika artikel ini ditulis.

Disyaki penyamar tersebut memuatkan maklumat peribadi dan profile rasmi Menteri Besar Perlis serta penulisan dan perakuan yang cuba untuk menipu rakyat.

Selain memuat naik gambar dan aktiviti Md Isa Sabu, individu itu juga turut melayan komen-komen peminat yang menyangkakannya dirinya ialah Menteri Besar Perlis.

Penyalahgunaan laman sosial itu merupakan satu perbuatan yang serius lebih-lebih lagi apabila rakyat selalu mengadu masalah di dalam laman facebook tersebut. Harap individu yang bertanggung jawab menghentikan segala penipuan ini.