selamat datang 01 Pictures, Images and Photos

Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

US Serang Libya.


Menurut sumber dari rakan blogger Waadat, lebih 110 roket Tomahawk AS dan Britain membedil Libya awal pagi tadi, sasarkan sistem pertahanan udara tentera rejim Muammar Gaddafi: AFP

Selepas itu satu lagi sms diterima:
Presiden Muammar Gaddafi isytihar rantau Mediterranean dan Libya kini jadi 'medan perang' selepas tentera bersekutu Barat bedil roket.

Sebentar tadi SMS ketiga menyusul:
Tentera Libya sahkan 58 maut, 15 cedera akibat serangan roket tentera Bersekutu yang sasar bandar Zuwarah, Tripoli, Sirte dan Benghazi: AP

Amerika tidak perlu mencari alasan lain untuk melaksanakan agendanya.

Bagaimana dengan kita di Malaysia? Masih mahu berpecah pelah atas sebab yang remeh?

Parti-parti Melayu tidak perlu disuruh bersatu. Orang Melayu lah yang perlu bijak memilih parti mana yang paling sesuai untuk dinaungi berdasarkan fakta yang realistic, bukannya impian dan janji kosong.

DUN Sarawak Bubar Isnin Ini


Ketua Menteri Sarawak Tan Sri Abdul Taib Mahmud hari ini mengumumkan DUN Sarawak dibubarkan Isnin ini, dan notis mengenainya telah dihantar kepada Yang Dipertua Negeri Sarawak Tun Abang Muhammad Salahuddin Abang Barieng.

Beliau berkata demikian pada sidang media bersama Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dan Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching. Sehubungan pembubaran itu, pilihan raya negeri hendaklah diadakan dalam masa 60 hari.

Khabar angin juga bertiup kencang bahawa hari pengundian akan jatuh pada 16 April. Bagaimanapun masih belum jelas bilakah tarikh penamaan calon dijalankan kerana ia bergantung kepada tempoh berkempen.

Menurut undang-undang pilihan raya, Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) akan menentukan tarikh untuk hari penamaan dan penamaan calon.

Bagaimanapun, dijangkakan tempoh berkempem selama lapan hari berdasarkan amalan dalam beberapa pilihan raya kecil sebelum ini.

Dalam pilihan raya pada Mei 2006m BN hilang lapan kerusi kepada pembangkang. Enam dimenangi DAP dan masing-masing satu untuk PKR dan bebas. mk