selamat datang 01 Pictures, Images and Photos

Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Pengakuan Lelaki BODOH Yang Mengaku Dirinya "GAY"Azwan Ismail, 32 seorang jurutera, penyair & penulis merupakan salah seorang peserta kempen Seksualiti Merdeka yang menyokong individu yang memilih untuk hidup sebagai "gay", "lesbian" dan sebagainya. Kempen tersebut mendapat sokongan daripada pergerakan
It’s Get Better Project.

Dalam video ini, Azwan Ismail mengaku bahawa dirinya gay dan bangga dengan slogannya "Saya Gay, Saya OK".

Di sini aku tidak mahu menulis panjang tentang hukum atau implikasi perbuatan pemuda jahil ini. Semua orang tahu kisah Nabi Lut, hukum mengamalkan homoseksual, dan bahana yang bakal diterima oleh orang yang melanggar fitrah dan norma manusia.

Pesan aku pada lelaki ni, bertaubat la sebelum terlambat..!!

Videonya :-
Sumber : Pejuang Maya

* Apa kebodohnya mamat ni. sampai dah tak tahu hukum mengamalkan homoseksual. Ni lah manusia yang paling bodoh dalam dunia ni, yang bangga mengaku dirinya GAY. Memang dasar Al-Juburi. BODOH!!!

Video Kemalangan Ngeri Bas di Simpang Pulai.


UPDATE : Gambar - Gambar Nahas Bas Di Cameron Highlands.


UPDATE : Nahas Bas Di Cameron Highlands, Jumlah Kematian Nahas Bas Meningkat Kepada 27 Orang.Kemalangan bas Jalan Simpang Pulai-Cameron Highlands


3.00 PM : Lebih 10 orang dikhuatiri terbunuh dalam kemalangan bas dekat Kampung Kawai,  Jalan Simpang Pulai-Cameron Highlands, sebentar tadi.

3.34 PM :
Jumlah mangsa yang maut dalam nahas bas persiaran Thai di Jalan Simpang Pulai-Cameron Highlands, pagi tadi meningkat kepada 26 orang. 22 meninggal dunia di tempat kejadian manakala empat dalam perjalanan ke hospital. 

 4.50 PM : Jumlah kematian nahas bas meningkat kepada 27. Seorang lagi penumpang bas persiaran yang terbabit dalam nahas di Jalan Simpang Pulai-Cemeron Highlands, pagi tadi meninggal dunia ketika dirawat di Unit Kecemasan Hospital Raja Permaisuri Bainun, di sini, jam 4 petang tadi.

Bas dua tingkat milik syarikat San Express Holiday yang beribu pejabat di Jitra, Kedah itu membawa 37 pelancong Thai manakala pemandu, pembantu pemandu dan pemandu pelancong adalah rakyat Malaysia.

* Siasatan awal mendapati pemandu bas itu hilang kawalan dan melanggar pembahagi jalan sebelum bas terbabas ke laluan bertentangan dan terbalik di longkang. Identiti dan jantina mangsa yang terbunuh belum dikenal pasti.