selamat datang 01 Pictures, Images and Photos

Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Zaid Ibrahim Bakal Presiden AKIM?

Presiden Angkatan Keadilan Insan Malaysia (Akim) Zakaria Salleh sedia memberi laluan kepada Datuk Zaid Ibrahim untuk menerajui parti tersebut jika bekas pemimpin PKR itu sedia menyertainya.

Sehubungan itu, Zakaria yakin Zaid yang meninggalkan PKR baru-baru ini kemungkinan besar akan menyertai Akim bagi menghadapi pilihan raya umum ke-13, yang dijangkakan akan diadakan awal tahun depan.


Menurut Zakaria, melalui perbincangan sebelum ini Zaid telah menyatakan persetujuan untuk menyertai parti yang berpejabat di Kelantan itu.


“Datuk Zaid telah menyatakan persetujuan untuk menyertai Akim, kita juga mengalu-alukan kedatangan beliau ke parti ini.


Baca selanjutnya
disini...

Tunggu apa lagi Zaid? Orang dah offer nak bagi parti tu ambik je lah.. Bukan calang-calang parti AKIM ni tau. Dah berapa banyak pilihanraya kecil parti ni masuk bertanding.


Antaranya ialah Parlimen Permatang Pauh. AKIM telah berjaya memberikan saingan sengit terhadap Anwar serta calon UMNO yang bertanding pada PRK tersebut dengan merampas 92 undi....kira ok lah tuu..


Jadi, tak perlu lagi Zaid Ibrahim nak susah-susah tubuhkan parti baru. Masuk je AKIM dan lawan Anwar sekali lagi di Permatang Pauh pada PRU13 nanti. Gerenti menang punyalah sebab ramai orang Permatang Pauh dah tak sukakan gandingan Anwar dan juga Mansor kat sini.


* Kah Kah Kah, Zaid oooohhhh Zaid.. Setuju dengan rakan blogger Media Permatang Pauh "
Kalau masuk AKIM, kena pakai serban dgn jubah lah nampaknya Zaid lepas ni...barulah betul-betul jadi melayu sekular..." Kah Kah Kah...


Samy Vellu Sibuk Selepas Bersara? Atau Buat-Buat Sibuk? Atau Penyibuk?

IPOH: Semua urusan berjalan seperti biasa bagi Datuk Seri S Samy Vellu, 74, apabila beliau melakukan lawatan ke seluruh negeri ini dan merasmikan majlis walaupun hanya empat hari lalu beliau melepaskan jawatan sebagai presiden MIC yang dipegang sejak 31 tahun lalu.

Sama seperti hari-hari lain, bekas Presiden MIC itu hari ini merasmikan bangunan baru untuk sekolah Tamil Sangetha Sabah di sini dan dijadual untuk ke utara lewat hari ini bagi menghadiri majlis perpisahan untuk beliau anjuran MIC Kedah. 
 
Sehari sebelum beliau mengumumkan pesaraannya daripada politik Isnin lalu, Samy Vellu berkata bagi beliau ia adalah "kerja seperti biasa", malah menggelar dirinya sebagai "enjin berkuasa diesel" - BH

* Kah Kah Kah.. "enjin berkuasa diesel" atau "enjin tua yang dah menanti hari"? Dah bersara tu buat la cara dah bersara, duduk rumah kasi jaga itu cucu laaa.. Jangan jadi penyibuk. Kasi peluang orang lain pula memimpin.

Teguran KHAS Untuk Hishammuddin Dan Rais Yatim* JADIKAN LAH IA SATU TEGURAN YANG MEMBINA!!!