selamat datang 01 Pictures, Images and Photos

Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Khir Toyo Letak Jawatan Ketua Pembangkang Selangor

SHAH ALAM 8 Dis. - Bekas Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Dr. Mohamad Khir Toyo telah menghantar faks kepada Speaker Dewan Undangan Negeri Selangor, Teng Chang Kim untuk memaklumkan peletakan jawatan sebagai ketua pembangkang pada pukul 11.20 pagi tadi.

Surat yang sama difaks kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak yang juga Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Selangor. - Utusan
 
* Respek pada DS Khir Toyo, walaupun beliau belum dibuktikan bersalah, beliau telah mengambil langkah cepat untuk meletak jawatan sebagai ketua pembangkang Selangor bagi menghidari tuduhan dan serangan politik puak pakatan.

Nik Aziz Sakit Tenat?

Ini satu berita gempar yang Farah terima tengah malam ini...dimaklumkan seorang rakan dari Kelantan bahawa Nik Aziz sakit tenat malam ini dan terpaksa dibawa ke hospital.

Punca dikatakan kerana sesak nafas.


Nik Aziz dikatakan dibawa menggunakan ambulan malam tadi.


Setakat ini tidak banyak maklumat yang diperoleh namun keadaan beliau dikatakan tenat dan beliau ditempat di wad rawatan rapi Hospital


Sakit beliau ini dikatakan ada berhubung kait dengan sakit dialami ketika mengerjakan haji tahun ini. Beliau dikatakan gagal menyempurnakan ibadah berkenaan dan terpaksa membayar Dam (denda).


Nampaknya sakit mengikut beliau sehingga ke negara ini...


Walaupun mungkin berlainan haluan politik, mari bersamalah kita mendoakan kesejahteraan beliau.


Info Ringkas Tok Guru:


Dilahirkan pada tahun 1931 di Kampung Pulau Melaka, Kota Bharu beliau merupakan anak kedua daripada sembilan orang adik-beradik. Hasil perkongsian hidup dengan isterinya, iaitu Tuan Sabariah Binti Tuan Ishak, beliau dikurniakan 10 orang cahaya mata (5 lelaki dan 5 perempuan).


Sumber:
Malaysia Instinct

*Kalau benarlah apa yang dikatakan, harap kita sama-sama berdoa semoga beliau cepat sembuh.Amin