selamat datang 01 Pictures, Images and Photos

Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Armand Nak Letak Jawatan Ketua Wira PERKASA?Menurut rakan blogger Gomo, Petang ini jam 4 petang bertempat di Restoran NZ Garden Kuala Lumpur satu pengumuman tergempar di jangkakan akan di buat Oleh saudara Armand Ketua Wira PERKASA Malaysia. Namun apa pengumuman yang akan dibuat petang ini masih lagi belum diketahui. 

Rakan seperjuangan Armand iatu Gomo yang merupakan seorang blogger terkenal juga tidak mengetahui apa pekara yang tergempar yang cuba di sampaikan Armand namun dari tindakan nya beberapa menjak ini di lihat ada hal yang membuatkan Armand ingin MELETAKKAN JAWATAN KETUA WIRA PERKASA MALAYSIA. 

Kami sebagai rakan seperjuangan amat berharap agar Saudara Armand memikirkan yang terbaik buat dirinya sendiri demi perjuangan yang kita perjuangkan selama ini.

PANAS!!! Nasharuddin nak keluar Pas?


Selamat Tinggal PAS!!!
Mengikut cerita terbaru yang baru saya terima, Timbalan Presiden Pas, Nasharuddin Mat Isa tidak akan bertanding lagi untuk mempertahankan jawatannya itu. Adakah dengan keputusannya itu bermakna beliau akan meninggalkan PAS dan menyertai mana-mana parti politik lain?  Semuanya ada di sini [KLIK]