selamat datang 01 Pictures, Images and Photos

Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Cikgu Shida Ratu Lawak Facebook & YouTubeAnak Sapo Laaa Ni? Buat mereka yang selalu berkunjung ke laman Facebook dan youtube mesti familiar ngan nama Cikgu Shida yang tiba-tiba saja dah meletup dengan miming nye. Cikgu Shida telah membuatkan dirinya popular, selepas video miming beliau tersebar melalui facebook. Kini video tersebut, telah semakin tersebar luas melalui forum dan juga blog.

Cikgu Shida, merupakan seorang guru bahasa inggeris disebuah sekolah rendah di Perak dan berasal dari Parit. Tidak sampai sebulan saja, Cikgu Shida telah mempunyai peminat-peminatnya sendiri. Cikgu Shida juga telah mewujudkan satu pages di Facebook iaitu CikShidaDariParit's Fans yang sehingga kini telah mempunyai lebih dari 2000 peminat.

Cikgu Shida sudah berjaya membuatkan orang terhibur dengan gaya sengal udangnya. Mungkin ada orang yang tidak setuju dengan cara dia berkarya. Ada pihak yang menyokong, dan ada juga yang mengecam apabila melihat telatah Cikgu Shida di dalam videonya kerana telah memalukan bidang perguruan.

Bukan niat nak menyokong Cikgu Shida ni,  Tetapi kita perlu berfikiran positif, janganlah membunuh terus bakat yang dia ada walaupun bakat tu nampak hanya seperti sengal udang saja. :P Kita anggap saja ianya sekadar hiburan dimasa lapang Cikgu Shida. Sekurang kurangnya kita juga boleh terhibur dengan aksinya.

Kepada mereka yang masih belum lagi menonton gelagat Cikgu Shida, lihat video di bawah. Dan apa komen dari anda? :)


LET'S ENJOY...PEDULI APE ORG NAK KATE! YEAH!!!!!!