selamat datang 01 Pictures, Images and Photos

Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Fauziah Latif Kekasih Uncle Seekers?Syed Abdullah Alattas membuka satu lembaran baru dalam kisahnya dengan bekas Permaisuri Agong Cik Puan Aishah bila menyiarkan gambar dia bermesra dengan penyanyi Fauziah Latif yang disebutnya sebagai 'sayang'.

Ini adalah update terbarunya selepas sebelum ini menceritakan dia sudahpun mempunyai seorang wanita yang disayanginya. Menurutnya wanita itu pernah hadir semasa dia beri kaunseling pada Cik Puan Aishah. Syed Abdullah menulis dia berharap akan berkahwin dengan wanita yang disebutnya sebagai ' sayang' itu.

Jika mengikut gambar terbaru yang disiarkan di laman blognya di bahagian 7 itu nampak jelas dia hendak memberitahu wanita berkenaan ialah Fauziah Latif, bekas isteri Johan Indot.

Fauziah sudah lama menjanda. Entahlah apa nak jadi dengan anak Alattas ini, semua VVIP dia 'sapu'...sudah-sudah lah apa lagi yang nak di hebahkan pada orang ramai.


* Uncle ooohhh Uncle, ekau gilo publisiti ke apo?

Pemilik Akaun Facebook 'Sultan Yang Setan' Ditahan PolisKlik pada gambar untuk besarkan.
Akhirnya pemilik akaun facebook "Sultan Yang Setan" yang diburu sejak Ogos lalu kerana menyiarkan komen menghina institusi diraja Johor telah ditahan polis.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersial, Datuk Wira Syed Ismail Syed Azizan, berkata lelaki berumur 40 tahun itu yang dipercayai mewujudkan akaun itu selepas kemangkatan Sultan Johor Sultan Iskandar Almarhum Sultan Ismail pada Januari lalu, diberkas di ibu negara pada 29 November lalu.

Akaun berkenaan menggunakan alamat e-mel ''pendekar.bentan@gmail.com'' namun identiti yang digunakan adalah kepunyaan individu lain, katanya.

Syed Ismail berkata lelaki itu adalah bekas pelajar sebuah universiti tempatan.
"Motif suspek mewujudkan akaun itu adalah untuk memperjuangkan idealisme sendiri kerana siasatan mendapati beliau tidak terlibat dengan mana-mana politik," katanya.

Beliau juga menasihati orang ramai supaya "Jangan meulis sebarang unsur fitnah dan hasutan yang boleh menggugat ketenteraman awam dalam laman-laman sosial kerana polis mampu mengesan sebarang hebahan yang salah,"