selamat datang 01 Pictures, Images and Photos

Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Bob Lokman Masuk PAS!!!Sapa tak kenal dengan penulis lirik Isabella nyanyian kumpulan Search yang juga pengacara , pelawak & pelakon iaitu saudara Bob Lokman. Dari sumber yang diterima Bob Lokman telah menyarung jersi cap bulan iaitu PAS. 

Mungkin pada niat hatinya, beliau mahu bertaubat kejalan yang benar. Tapi, apa yang pelik, adakah Bob Lokman menjadi ahli Pas semata-mata untuk berubah? Apakah dengan menyertai Pas, maka keislaman seseorang individu akan meningkat?


Mungkin juga Bob ingin mendapat berkat ke syurga kerana hanya PAS  merupakan laluan mudah untuk mendapat tiket ke sana kerana Tok Guru mereka sudah nyatakan undi PAS masuk syurga. 

Bob Lokman yang hadir ke himpunan besar Pemuda PAS dan di Alor Setar (Feb 19) menyerahkan borang keahliannya kepada Menteri Besar Kedah Datuk Seri Azizan Razak yang juga pesuruhjaya PAS negeri.


Bagi Naib Presiden PAS Datuk Mahfuz Omar, penyertaan golongan selebriti itu diharapkan memberi nafas baru kepada PAS supaya parti itu dianggotai pelbagai lapisan masyarakat.

* Lepas ni Bob boleh la cipta satu lagu khas untuk PAS pula. :D