selamat datang 01 Pictures, Images and Photos

Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Bayi Berusia Empat Hari Mati Diserang Monyet Liar

Seorang bayi perempuan berusia empat hari mati diserang seekor monyet liar di rumahnya berhampiran Happy Garden, Rasah di sini, petang ini. Bayi yang belum diberi nama itu cedera parah di kepala, telinga, leher dan muka akibat dicakar dan digigit oleh haiwan itu pada 1.15 petang tadi.

Datuk bayi itu, A. Valayutham, 75, berkata cucunya diserang ketika bayi itu berada di ruang tamu rumahnya.Katanya, sewaktu kejadian beliau berada di dapur manakala menantunya B. Revathy, 28, iaitu ibu bayi itu berada dalam bilik air.

"Pada mulanya saya berada di ruang tamu bersama cucu saya itu. Saya kemudian ke dapur untuk minum, namun apabila menantu saya keluar dari bilik air dia dapati bayinya tiada dan terdapat kesan darah.
"Menantu saya cemas dan meluru keluar rumah dan mendapati cucu saya berada di luar rumah dengan kesan darah di kepala dan badan.
“Jiran saya kemudian kejarkan cucu saya ke Hospital Tuanku Ja’afar Seremban namun didapati cucu saya telah meninggal dunia,” kata Valayutham.

Sumber BERNAMA

Pegawai Khas Anwar, Rahimi Othman Buat Laporan Polis Dakwa Dipaksa Buat SD

Rahimi Othman Pegawai Khas Anwar Ibrahim yang menggantikan tempat Nik Nazmi Ahmad,  telah membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah Klang bahawa beliau telah dipaksa oleh orang Anwar supaya membuat dua akuan bersumpah yang dipercayai ada kaitan dengan perbicaraan liwat terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim yang sedang berjalan sekarang.

Sidang akhbar itu sepatutnya diadakan di restoran Lotus di Klang pada jam 4 petang hari ini, tetapi kemudiannya dibatalkan ekoran kemunculan kumpulan tersebut.

Rahimi memberitahu wartawan bahawa dia telah membuat laporan polis di ibupejabat polis daerah Klang pada jam 2 petang ini berhubung dua akuan sumpah (SD) yang dibuat pada 2008.

Rahimi Othman merupakan orang yang bertanggungjawab memperkenalkan dan membawa Saiful Azlan Bukhari, seorang lagi mangsa liwat Anwar Ibrahim masuk dan kemudian bekerja dengan Anwar Ibrahim.