selamat datang 01 Pictures, Images and Photos

Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

Osama Bin Laden Meninggal Dunia.


 Osama Bin Laden terbunuh dalam serangan menggunakan helikopter di sebuah rumah agam di bahagian Utara ibu negara Pakistan, kata pegawai Amerika Syarikat (AS) dan Pakistan pada Isnin.

Empat helikopter melancarkan serangan di bahagian Bilal, Abbottabad yang terletak kira-kira 100 kilometer utara dari sini, kata seorang pegawai Pakistan yang enggan mendedahkan namanya ekoran isu tersebut dianggap sebagai sensitif.


Pegawai tersebut menambah, satu daripada helikopter tersebut terhempas dikatakan ditembak dari bawah. Bagaimanapun, beliau tidak menyatakan sekiranya ada yang terkorban.


Beliau berkata, helikopter terbabit bertolak dari pangkalan udara Pakistan yang terletak di utara negara terbabit.


Dalam serangan itu, golongan wanita dan kanak-kanak ditahan.


Seorang pegawai AS yang juga tidak mendedahkan identitinya mengesahkan bahawa serangan tersebut dilancarkan ke arah sebuah rumah agam berhampiran Islamabad.


Dalam kenyataan yang dikeluarkan oleh Presiden AS, Barrack Obama berkata, operasi tersebut dijalankan pada Ahad.


Berita kematian Osama di Islamabad akan menimbulkan persoalan bagaimana dia dapat meloloskan diri daripada tangkapan dan berapa lama dia bersembunyi di daerah tersebut.-AP

AL FATIHAH BUAT OSAMA BIN LADEN

Chua Soi Lek Mahu Hapuskan Hak & Keistimewaan Orang Melayu?“Saya mengatakan dengan mudah bahawa hak keistimewaan Melayu termaktub dalam Perlembagaan, di bawah Artikel 153 dan bagi membuang (perkara itu), anda memerlukan sokongan dua pertiga (di Parlimen) dan anda juga memerlukan perkenan Majlis Raja-raja Melayu jika pun anda mendapat kelulusan Parlimen,” katanya  - KLPOS

Teruskan bermain api!!!! Suatu hari pasti akan bakar diri kamu sendiri.