selamat datang 01 Pictures, Images and Photos

Ganjaran Hadiah Dan Wang Tunai Untuk Anda.

Dapatkan hadiah-hadiah menarik & wang tunai di sini. Daftar Segera. Berbaloi! [Klik Di Sini]

Berminat nak dapatkan Galaxy W
? [KLIK DI SINI]

Anda ingin peluang memenangi MPV? [KLIK DI SINI]


Followers

Benarkah sokongan terhadap UMNO Perlis semakin berkurangan?

PANAS : Video Amah Rais Yatim (Kes Rogol Amah)


Anda semua nilailah sendiri video pengakuan rakan setugas Robengah yang bekerja di rumah Rais Yatim. Video ini diterima dari rakan-rakan blogger yang pergi berjumpa Rais Yatim sendiri bagi mendapatkan kepastian akan Isu Rogol amah yang di lemparkan ke atas beliau. Jadi ianya terpulang pada anda semua untuk menilai sama ada Dato Seri Utama Rais Yatim, Salah atau pun Benar.

Robengah
Saksikan Video Pengakuan Rakan setugas Robengah


* Lu Pikirlah Sendiri

Shuhaimi Shafiei Di Tahan Polis


Berita ringkas yang saya terima dari blogger Kedah Senang, bahawa Adun Seri Muda YB Shuhaimi Shafiei telah ditahan oleh pengawai polis dari Bukit Aman berhubung artikel yang disiarkan di blog beliau.

Artikel yang dipercayai mempunyai unsur hasutan itu serta mencabar kedudukan Tuanku Sultan Selangor. Dalam blog itu Adun terbabit antara lain mendakwa jawatan SUK tidak memerlukan perkenan Sultan Selangor dan sebaliknya ia adalah di bawah bidang kuasa Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri (MMKN) dan baginda seharusnya bertindak berdasarkan nasihat majlis berkenaan, bukannya berkecuali.

Saya hanya ingin mengucapkan selamat menjamu 'makanan anjing' buat Adun berkenaan. Istilah makanan anjing bukan saya yang cakap yer. Tapi Teresa Cock yang cakap.

* Berani buat berani tanggung la beb!!!